CANINDAN OLUYORDU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2019 - 13:45, Güncelleme: 10.01.2019 - 13:45 4196+ kez okundu.
 

CANINDAN OLUYORDU

Altyapı çalışmaları gerçekleştiren bir taşeron firma tarafından açılan çukur, yaşlı bir kadının ölümüne sebep olacaktı.
Altyapı çalışmaları gerçekleştiren bir taşeron firma tarafından Denizli Sarayköy ilçesi Aşağı Mahalle'de yer alan minareli camii 1. sokakta açılan çukur, yaşlı bir kadının ölümüne sebep olacaktı. Akşam üzeri hasta ziyaretine gittiği esnada, evinin 50 metre ilerisindeki çıkmaz sokağa giren ve 88 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan Asiye Çetin ihmal çukuruna düştü.  Komşularının yardımı sayesinde çukurdan çıkartılmış olan Çetin, hemen Sarayköy Devlet Hastanesine götürülüp burada tedavi altına alındı.  Tedavisi geç saatlere kadar devam eden ve sonrasında taburcu olduğu bilgisine ulaşılan yaşlı kadının sağlık durumuyla ilgili iyi olduğu bilgisi verildi. Sarayköy Belediyesi içerisinde Evde Sağlık Hizmetleri biriminde görevli bir hemşire ise  olayla ilgili bilgi aldıktan sonra Asiye teyze ile birlikte ailesine evlerine gelerek ziyarette bulundu. Hemşire yaşlı kadının sağlık durumu ile ilgili bilgiler aldı. Evden ayrılırkende pansuman ve başka tıbbi desteklerle ilgili her gün ziyarette bulunarak yardımcı olacağını ifade etti.
Altyapı çalışmaları gerçekleştiren bir taşeron firma tarafından açılan çukur, yaşlı bir kadının ölümüne sebep olacaktı.

Altyapı çalışmaları gerçekleştiren bir taşeron firma tarafından Denizli Sarayköy ilçesi Aşağı Mahalle'de yer alan minareli camii 1. sokakta açılan çukur, yaşlı bir kadının ölümüne sebep olacaktı.

Akşam üzeri hasta ziyaretine gittiği esnada, evinin 50 metre ilerisindeki çıkmaz sokağa giren ve 88 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan Asiye Çetin ihmal çukuruna düştü.  Komşularının yardımı sayesinde çukurdan çıkartılmış olan Çetin, hemen Sarayköy Devlet Hastanesine götürülüp burada tedavi altına alındı. 

Tedavisi geç saatlere kadar devam eden ve sonrasında taburcu olduğu bilgisine ulaşılan yaşlı kadının sağlık durumuyla ilgili iyi olduğu bilgisi verildi. Sarayköy Belediyesi içerisinde Evde Sağlık Hizmetleri biriminde görevli bir hemşire ise  olayla ilgili bilgi aldıktan sonra Asiye teyze ile birlikte ailesine evlerine gelerek ziyarette bulundu. Hemşire yaşlı kadının sağlık durumu ile ilgili bilgiler aldı. Evden ayrılırkende pansuman ve başka tıbbi desteklerle ilgili her gün ziyarette bulunarak yardımcı olacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.