4 aracın karıştığı zincirleme kazanın görüntüleri ortaya çıktı

ASAYİŞ 14.10.2023 - 21:32, Güncelleme: 14.10.2023 - 21:32 3853+ kez okundu.
 

4 aracın karıştığı zincirleme kazanın görüntüleri ortaya çıktı

DENİZLİ (İHA) - Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 1 kişinin yaralandığı ve 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasına ait görüntüler ortaya çıktı.
Dün saat 16.00 sıralarında Pamukkale ilçesine bağlı Akhan Mahallesi’nde meydana gelen kazada, seyir halindeki panelvan araç, sürücüsünün kontrolünden çıkarak, önce yan şeritteki otomobile sonra da park halindeki otobüse çarptı. Panelvan araç, çarpmanın etkisiyle aynı şeritte ilerleyen bir otomobile çarparak durabildi. Maddi hasarın oluştuğu 4 araçtan biri olan otomobil sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve trafik ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, yaralıya yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, araç ise çekici yardımıyla bölgeden uzaklaştırıldı. Soruşturmanın devam ettiği kazanın oluş anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, panelvan aracın kontrolden çıkışı ve araçlara çarpma anları yer alıyor.
DENİZLİ (İHA) - Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 1 kişinin yaralandığı ve 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasına ait görüntüler ortaya çıktı.

Dün saat 16.00 sıralarında Pamukkale ilçesine bağlı Akhan Mahallesi’nde meydana gelen kazada, seyir halindeki panelvan araç, sürücüsünün kontrolünden çıkarak, önce yan şeritteki otomobile sonra da park halindeki otobüse çarptı. Panelvan araç, çarpmanın etkisiyle aynı şeritte ilerleyen bir otomobile çarparak durabildi. Maddi hasarın oluştuğu 4 araçtan biri olan otomobil sürücüsü yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve trafik ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, yaralıya yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, araç ise çekici yardımıyla bölgeden uzaklaştırıldı.

Soruşturmanın devam ettiği kazanın oluş anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, panelvan aracın kontrolden çıkışı ve araçlara çarpma anları yer alıyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.