ÇAMELİ’NİN TARİHİ VE KÜLTÜRÜ’DE SERGİLENECEK

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2019 - 16:54, Güncelleme: 06.02.2019 - 16:54 3766+ kez okundu.
 

ÇAMELİ’NİN TARİHİ VE KÜLTÜRÜ’DE SERGİLENECEK

Çameli’de oluşturulacak olan Kent Müzesinde Çameli'nin tarihi ve kültürü sergilenecek.
Çameli’de yapılan çalışmalarda ortaya çıkarılan tarihi eserlerin yanında hemşerilerimizin evlerinde geçmişten bugüne hatıra olarak sakladıkları tarihsel değeri olan eşyaları kendi isimleri ile sergilenerek; birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Çameli’nin kadim tarihi kronolojik olarak aktarılarak ziyaretçilerin tarihte yolculuk yapması sağlanacaktır. Bu çalışmayla eşsiz bir tarih ve kültür birikimine sahip olan İlçemizin sosyal kültürel yapısını geliştirerek, gelecek nesillere doğru bir şekilde aktarılmasını sağlayacaktır. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameli’li hemşerilerimizin ve gurbetçilerimizin müzede kendi isimleri ile sergilenmesini arzu ettikleri tarihsel değeri olan eşyalar, Çameli Nostalji siyah beyaz fotoğraflar için kampanya başlattık . Kıymetli Çameli’lilerin kayıt altına almak suretiyle sergilenmesini istediğiniz eşyalarınız için Çameli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile iletişime geçebilirsiniz dedi
Çameli’de oluşturulacak olan Kent Müzesinde Çameli'nin tarihi ve kültürü sergilenecek.

Çameli’de yapılan çalışmalarda ortaya çıkarılan tarihi eserlerin yanında hemşerilerimizin evlerinde geçmişten bugüne hatıra olarak sakladıkları tarihsel değeri olan eşyaları kendi isimleri ile sergilenerek; birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Çameli’nin kadim tarihi kronolojik olarak aktarılarak ziyaretçilerin tarihte yolculuk yapması sağlanacaktır.

Bu çalışmayla eşsiz bir tarih ve kültür birikimine sahip olan İlçemizin sosyal kültürel yapısını geliştirerek, gelecek nesillere doğru bir şekilde aktarılmasını sağlayacaktır.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameli’li hemşerilerimizin ve gurbetçilerimizin müzede kendi isimleri ile sergilenmesini arzu ettikleri tarihsel değeri olan eşyalar, Çameli Nostalji siyah beyaz fotoğraflar için kampanya başlattık . Kıymetli Çameli’lilerin kayıt altına almak suretiyle sergilenmesini istediğiniz eşyalarınız için Çameli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile iletişime geçebilirsiniz dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.