ÇAMELİ'DE SEÇİM STARTI VERİLDİ

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2019 - 14:39, Güncelleme: 19.01.2019 - 14:39 3666+ kez okundu.
 

ÇAMELİ'DE SEÇİM STARTI VERİLDİ

ÇAMELİ'DE 31 Mart Yerel Seçimleri için Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameli Paşa Deresinde gerçekleşen Toplantıda Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz ,Mhp İlçe Başkanı Murat Genç ve Ak Parti Mahalle Başkanlarımız ile istişare toplantısı ile seçim startı verildi
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ise, "Öncelikle tabi mutlu ve gururluyuz, bunun yanı sıra da üzerimize yüklenen sorumluluğun ne kadar büyük olduğunun bilincindeyiz" diyerek, "İnşallah 2014 yılında Çameli sevdasına çıktığımız bu yolda da yine durmadan yılmadan ekibimizle hemşehrilerimizle çalışarak daha güzel yarınlara Çameli’mizi taşıyacağız. Şüphesiz belediyecilikte esas olan doğumdan ölüme kadar insana hizmettir. Bir hizmet bayraktarı olarak hep birlikte yola çıktık. Çameli Ak Parti Teşkilatı’nın tüm kademeleri sadece seçim zamanı değil 365 gün halkla içe içe olan bir teşkilatımız Her an seçim varmış gibi bir hazırlık yapısı içinde olan ilçe teşkilatıyız  . İnşallah bu seçim vatanımıza hayırlar getirir dediZorlukları kolaylaştırmak adına bir olacağız Vatandaşlarımızı mutlu etmek için çıktığımız yolda siz gençlerin de kadın kollarımızın desteğiyle inşallah gönüllere gireceğiz ve ilçemize hizmet edeceğiz."
ÇAMELİ'DE 31 Mart Yerel Seçimleri için Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameli Paşa Deresinde gerçekleşen Toplantıda Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz ,Mhp İlçe Başkanı Murat Genç ve Ak Parti Mahalle Başkanlarımız ile istişare toplantısı ile seçim startı verildi

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ise, "Öncelikle tabi mutlu ve gururluyuz, bunun yanı sıra da üzerimize yüklenen sorumluluğun ne kadar büyük olduğunun bilincindeyiz" diyerek, "İnşallah 2014 yılında Çameli sevdasına çıktığımız bu yolda da yine durmadan yılmadan ekibimizle hemşehrilerimizle çalışarak daha güzel yarınlara Çameli’mizi taşıyacağız. Şüphesiz belediyecilikte esas olan doğumdan ölüme kadar insana hizmettir. Bir hizmet bayraktarı olarak hep birlikte yola çıktık.

Çameli Ak Parti Teşkilatı’nın tüm kademeleri sadece seçim zamanı değil 365 gün halkla içe içe olan bir teşkilatımız Her an seçim varmış gibi bir hazırlık yapısı içinde olan ilçe teşkilatıyız  . İnşallah bu seçim vatanımıza hayırlar getirir dediZorlukları kolaylaştırmak adına bir olacağız Vatandaşlarımızı mutlu etmek için çıktığımız yolda siz gençlerin de kadın kollarımızın desteğiyle inşallah gönüllere gireceğiz ve ilçemize hizmet edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.