“Gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz”

BÜYÜKŞEHİR BLD (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.03.2024 - 13:08, Güncelleme: 22.03.2024 - 13:08 1617+ kez okundu.
 

“Gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz”

Denizli Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası geleneği Akkonak Mahallesi'nde kuruldu. Başkan Osman Zolan'ın katıldığı iftarda binlerce Denizlili aynı sofrada buluştu. Denizli’yi daha güzele ve ileriye taşımak için hep birlikte gayret edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, “Gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası Akkonak Mahallesi'nde kuruldu. Akkonak Mahalle Muhtarlığı önünde düzenlenen iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, AK Parti Merkezefendi Belediye Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle sakinlerinin ramazan ayını tebrik eden Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. Başkan Osman Zolan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ramazanın bereketi, güzelliği ve huzurunu hemşehrileriyle birlikte yaşamaya devam ettiklerini belirtti. Ramazan ayının kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma duyguları ile yaşadıklarını belirten Başkan Zolan, davetlerine icabet ederek gönül sofrasında buluştukları hemşehrilerine teşekkür etti. “Gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizim bugüne kadar yaptıklarımız, eserlerimiz ortada, biz de sürpriz yok. Biz bugüne kadar nasıl koştuysak, Denizli’mizin her yerine ayrıştırmadan, herkesi kucaklayarak nasıl hizmet ettiysek bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. Nasıl herkesin başkanı olduysak, herkesin başkanı olarak hizmetlerimizi artırarak devam edeceğiz. Ondan bundan şundan demeden, hiçbir ayrım yapmadık. Bu şehirde yaşayan herkesle Denizlili olma paydasında bir araya geliyoruz. Aynı düşünceyle ve duygularla bir dönem daha devam etmek istiyoruz, Allah, hakkımızda hayırlısını versin. Şehrimiz için hayırlısı ne ise o olsun. Bize nasip olursa hizmet destanlarımızı yazmaya, Denizlimizi daha ileriye ve güzele götürmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.”     
Denizli Büyükşehir Belediyesinin iftar sofrası geleneği Akkonak Mahallesi'nde kuruldu. Başkan Osman Zolan'ın katıldığı iftarda binlerce Denizlili aynı sofrada buluştu. Denizli’yi daha güzele ve ileriye taşımak için hep birlikte gayret edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, “Gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası Akkonak Mahallesi'nde kuruldu. Akkonak Mahalle Muhtarlığı önünde düzenlenen iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, AK Parti Merkezefendi Belediye Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz ile davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mahalle sakinlerinin ramazan ayını tebrik eden Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. Başkan Osman Zolan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ramazanın bereketi, güzelliği ve huzurunu hemşehrileriyle birlikte yaşamaya devam ettiklerini belirtti. Ramazan ayının kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma duyguları ile yaşadıklarını belirten Başkan Zolan, davetlerine icabet ederek gönül sofrasında buluştukları hemşehrilerine teşekkür etti.

“Gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz”

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizim bugüne kadar yaptıklarımız, eserlerimiz ortada, biz de sürpriz yok. Biz bugüne kadar nasıl koştuysak, Denizli’mizin her yerine ayrıştırmadan, herkesi kucaklayarak nasıl hizmet ettiysek bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. Nasıl herkesin başkanı olduysak, herkesin başkanı olarak hizmetlerimizi artırarak devam edeceğiz. Ondan bundan şundan demeden, hiçbir ayrım yapmadık. Bu şehirde yaşayan herkesle Denizlili olma paydasında bir araya geliyoruz. Aynı düşünceyle ve duygularla bir dönem daha devam etmek istiyoruz, Allah, hakkımızda hayırlısını versin. Şehrimiz için hayırlısı ne ise o olsun. Bize nasip olursa hizmet destanlarımızı yazmaya, Denizlimizi daha ileriye ve güzele götürmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.”     

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.