Merkezefendi’de yaşlılar nostaljiye yolculuk yaptı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2024 - 10:04, Güncelleme: 09.01.2024 - 10:00 2827+ kez okundu.
 

Merkezefendi’de yaşlılar nostaljiye yolculuk yaptı

Merkezefendi’de yaşlılar nostaljiye yolculuk yaptı
Merkezefendi Belediyesi, 1200 Evler Aktif Yaş Alma Merkezi’ndeki büyükler ‘Nostaljiye Yolculuk’ isimli etkinlikte bir araya geldi.Merkezefendi Belediyesi, Alzheimer rahatsızlığına yakalanmalarına yavaşlatmak amacıyla hizmete açılan 1200 Evler Mahallesi’nde bulunan Aktif Yaş Alma Merkezi’nde büyüklerin sosyalleşmelerine fayda sağlamak amacıyla etkinlik gerçekleştirdi.Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi üyelerinin gerçekleştirdiği keyifli dinletide katılımcılar alkış ve danslarla müzik dinletisine eşlik etti. ‘Nostaljiye Yolculuk’ isimli etkinliğe katılan Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şube Başkanı Hatice Hülya Eryılmaz, büyüklerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Etkinliğin ardından Merkezefendili büyükler, katılımcılar, kurs hocaları ve kursiyerlerle beraber toplu hatıra fotoğrafı çekildi.“Büyüklerimizin her zaman yanlarındayız”Yaşlılara karşı duyarlılık ve farkındalığı artırmak istediklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi ile Alzheimer Yaşam Merkezimizde gerçekleştirdiğimiz Ritm Grubu Dinletisi ile değerli büyüklerimizin keyifli vakit geçirmesini sağladık. Tecrübeleri ve değerleriyle bizlere her daim yol gösteren kıymetli büyüklerimiz, Alzheimer hakkında hem bilgilendirildi hem eğlendi hem de sosyalleştiler. Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şube Başkanı Hatice Hülya Eryılmaz‘a da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yaşama renk, bize iyilik ve güzellik katan büyüklerimizin yüzlerindeki gülümsemeleri hiç eksik olmasın” diye konuştu.
Merkezefendi’de yaşlılar nostaljiye yolculuk yaptı
Merkezefendi Belediyesi, 1200 Evler Aktif Yaş Alma Merkezi’ndeki büyükler ‘Nostaljiye Yolculuk’ isimli etkinlikte bir araya geldi.

Merkezefendi Belediyesi, Alzheimer rahatsızlığına yakalanmalarına yavaşlatmak amacıyla hizmete açılan 1200 Evler Mahallesi’nde bulunan Aktif Yaş Alma Merkezi’nde büyüklerin sosyalleşmelerine fayda sağlamak amacıyla etkinlik gerçekleştirdi.

Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi üyelerinin gerçekleştirdiği keyifli dinletide katılımcılar alkış ve danslarla müzik dinletisine eşlik etti. ‘Nostaljiye Yolculuk’ isimli etkinliğe katılan Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şube Başkanı Hatice Hülya Eryılmaz, büyüklerle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Etkinliğin ardından Merkezefendili büyükler, katılımcılar, kurs hocaları ve kursiyerlerle beraber toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

“Büyüklerimizin her zaman yanlarındayız”
Yaşlılara karşı duyarlılık ve farkındalığı artırmak istediklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi ile Alzheimer Yaşam Merkezimizde gerçekleştirdiğimiz Ritm Grubu Dinletisi ile değerli büyüklerimizin keyifli vakit geçirmesini sağladık. Tecrübeleri ve değerleriyle bizlere her daim yol gösteren kıymetli büyüklerimiz, Alzheimer hakkında hem bilgilendirildi hem eğlendi hem de sosyalleştiler. Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şube Başkanı Hatice Hülya Eryılmaz‘a da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yaşama renk, bize iyilik ve güzellik katan büyüklerimizin yüzlerindeki gülümsemeleri hiç eksik olmasın” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.