Kurşunladıkları araçtan indirdikleri 2 kişiyi darp eden şüpheliler kovalamaca sonucu yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2023 - 09:17, Güncelleme: 19.11.2023 - 08:39 2040+ kez okundu.
 

Kurşunladıkları araçtan indirdikleri 2 kişiyi darp eden şüpheliler kovalamaca sonucu yakalandı

Kurşunladıkları araçtan indirdikleri 2 kişiyi darp eden şüpheliler kovalamaca sonucu yakalandı
Denizli’de seyir halindeki lüks araç, aynı yönde ilerleyen başka bir araçtan kurşunlandı. Durmak zorunda kalan araçtan indirdikleri iki kişiyi döverek hastanelik eden şüphelilerden ikisi, kovalamaca sonucu yakalandı.Olay, Merkezefendi ilçesine bağlı Deliktaş Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; akşam saatlerinde 20 AFK 488 plakalı otomobil ile seyir halinde olan üç şüpheli, bir süre takip ettikleri 20 AFK 10 plakalı lüks aracın yanına yaklaşarak rastgele ateş etmeye başladı. Kurşun yağmuruna tutulan lüks araç, 100 metre sonra yol kenarında durmak zorunda kaldı.Araçtan indirdikleri iki kişiyi döverek hastanelik eden üç saldırgan, kullandıkları otomobil ile olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.Kaçan saldırganların kullandığı aracın plakasını belirleyen polis ekipleri, sıkı bir takip başlattı. Saldırganlardan ikisi yaşanan kovalamaca sonucu Acıpayam Bulvarı’nda durdurulan araçta kıskıvrak yakalandı. Kurşunlama ve darp suçuna karışan O.Z. ile S.G. isimli şüpheliler gözaltına alınırken, kaçan üçüncü şüphelinin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı.
Kurşunladıkları araçtan indirdikleri 2 kişiyi darp eden şüpheliler kovalamaca sonucu yakalandı
Denizli’de seyir halindeki lüks araç, aynı yönde ilerleyen başka bir araçtan kurşunlandı. Durmak zorunda kalan araçtan indirdikleri iki kişiyi döverek hastanelik eden şüphelilerden ikisi, kovalamaca sonucu yakalandı.
Olay, Merkezefendi ilçesine bağlı Deliktaş Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; akşam saatlerinde 20 AFK 488 plakalı otomobil ile seyir halinde olan üç şüpheli, bir süre takip ettikleri 20 AFK 10 plakalı lüks aracın yanına yaklaşarak rastgele ateş etmeye başladı. Kurşun yağmuruna tutulan lüks araç, 100 metre sonra yol kenarında durmak zorunda kaldı.
Araçtan indirdikleri iki kişiyi döverek hastanelik eden üç saldırgan, kullandıkları otomobil ile olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralıları ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kaçan saldırganların kullandığı aracın plakasını belirleyen polis ekipleri, sıkı bir takip başlattı. Saldırganlardan ikisi yaşanan kovalamaca sonucu Acıpayam Bulvarı’nda durdurulan araçta kıskıvrak yakalandı. Kurşunlama ve darp suçuna karışan O.Z. ile S.G. isimli şüpheliler gözaltına alınırken, kaçan üçüncü şüphelinin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.