Büyükşehir adaylığından geri çekildi.

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2018 - 13:45, Güncelleme: 06.12.2018 - 13:45 4001+ kez okundu.
 

Büyükşehir adaylığından geri çekildi.

Genel merkez tarafından adaylığı geri çekildi.
3 hafta önce Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklanan Mimar Ebru Leman Kalkan adaylığını geri çekti. Ebru Leman Kalkan’ın adaylığının ittifak çercevesinde MHP Genel Merkezi tarafından geri çekildiği bilgisi aktarıldı. Habertürk'ten Saliha Çolak'ın haberine göre ittifak masasında jestler netleşiyor. Bu konuda ilk işaret MHP'den geldi. Daha önce açıklanan 100 aday arasından Denizli ve Erzurum çıkarıldı. O isimler Denizli'de adaylığı ilan edilen Ebru Leman Kalkan ve Erzurum'da adaylığı ilan edilen Serdar Sevimli'ydi. Şimdilik açıklanan 100 isimden 98'i listede kaldı. 5 KENTTE AK PARTİ'DEN MHP'YE DESTEK AK Parti ile MHP arasında yapılan ortak çalışma çerçevesinde, listeler resmen kesinleşene kadar değişiklik olabileceği de kulislerde konuşulanlar arasında. MHP Adana, Mersin, Manisa, Osmaniye ve Isparta'da adaylarını ilan etmişti. Yerelde ittifak çerçevesinde AK Parti'nin bu illerde MHP'ye jest yapması ve MHP adaylarını desteklemesi bekleniyor.
Genel merkez tarafından adaylığı geri çekildi.

3 hafta önce Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklanan Mimar Ebru Leman Kalkan adaylığını geri çekti. Ebru Leman Kalkan’ın adaylığının ittifak çercevesinde MHP Genel Merkezi tarafından geri çekildiği bilgisi aktarıldı.

Habertürk'ten Saliha Çolak'ın haberine göre ittifak masasında jestler netleşiyor. Bu konuda ilk işaret MHP'den geldi. Daha önce açıklanan 100 aday arasından Denizli ve Erzurum çıkarıldı. O isimler Denizli'de adaylığı ilan edilen Ebru Leman Kalkan ve Erzurum'da adaylığı ilan edilen Serdar Sevimli'ydi. Şimdilik açıklanan 100 isimden 98'i listede kaldı.

5 KENTTE AK PARTİ'DEN MHP'YE DESTEK

AK Parti ile MHP arasında yapılan ortak çalışma çerçevesinde, listeler resmen kesinleşene kadar değişiklik olabileceği de kulislerde konuşulanlar arasında. MHP Adana, Mersin, Manisa, Osmaniye ve Isparta'da adaylarını ilan etmişti. Yerelde ittifak çerçevesinde AK Parti'nin bu illerde MHP'ye jest yapması ve MHP adaylarını desteklemesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.