BÜYÜKŞEHİR ADAYI KESİNLEŞTİ!

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2018 - 11:14, Güncelleme: 17.11.2018 - 11:37 3405+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR ADAYI KESİNLEŞTİ!

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti’de kesinleşen 25 il ve bu illerin ilçe adayları gelecek hafta sonu açıklanacağı öğrenildi.
CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan’ın adaylarla ilgili yaptığı çalışmalar sonucu 25 ilin adayları kesinleşti. Bu illerde temayül yoklaması yapılmayacağı öğrenildi. Adayları kesinleşen 25 il arasında; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Diyarbakır, Kayseri, Konya, Gaziantep, Şanlıurfa, Kocaeli, Sivas, Kastamonu, Amasya, Denizli, Ordu, Samsun, Tekirdağ, Tokat, Artvin, Bayburt, Bolu, Çankırı, Kırşehir ve Gümüşhane’nin bulunduğu öğrenildi. SÜRPRİZ İSİMLER Kesinleşen adaylar içinde sürpriz isimler de olacak. Üç döneme takılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu göreve veda edecek. AK Parti, Karaosmanoğlu yerine Bilecik Valisi Tahir Büyükakın’ı aday göstermeyi planlanıyor. Kayseri Belediye Başkanı Mustafa Çelik de değişecek isimler arasında. Çelik’in yerine Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın aday olabileceği belirtiliyor. Büyükkılıç 1995 yılında Refah Partisi’nden milletvekili seçilmişti. ZOLAN'LA YOLA DEVAM  Alınan son bilgiler kapsamında 7,5 yıldır Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Osman Zolan'la 2019'da yola devam edilecek. Denizli'de Ak Parti'nin  gülen yüzü olarak öne çıkan Zolan, 31 Mart'ta büyükşehir adayı olarak seçimlere girecek.  Gizem Karakış
Yerel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti’de kesinleşen 25 il ve bu illerin ilçe adayları gelecek hafta sonu açıklanacağı öğrenildi.

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan’ın adaylarla ilgili yaptığı çalışmalar sonucu 25 ilin adayları kesinleşti. Bu illerde temayül yoklaması yapılmayacağı öğrenildi. Adayları kesinleşen 25 il arasında; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Diyarbakır, Kayseri, Konya, Gaziantep, Şanlıurfa, Kocaeli, Sivas, Kastamonu, Amasya, Denizli, Ordu, Samsun, Tekirdağ, Tokat, Artvin, Bayburt, Bolu, Çankırı, Kırşehir ve Gümüşhane’nin bulunduğu öğrenildi.

SÜRPRİZ İSİMLER

Kesinleşen adaylar içinde sürpriz isimler de olacak. Üç döneme takılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu göreve veda edecek. AK Parti, Karaosmanoğlu yerine Bilecik Valisi Tahir Büyükakın’ı aday göstermeyi planlanıyor. Kayseri Belediye Başkanı Mustafa Çelik de değişecek isimler arasında. Çelik’in yerine Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın aday olabileceği belirtiliyor. Büyükkılıç 1995 yılında Refah Partisi’nden milletvekili seçilmişti.

ZOLAN'LA YOLA DEVAM 

Alınan son bilgiler kapsamında 7,5 yıldır Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Osman Zolan'la 2019'da yola devam edilecek. Denizli'de Ak Parti'nin  gülen yüzü olarak öne çıkan Zolan, 31 Mart'ta büyükşehir adayı olarak seçimlere girecek. 

Gizem Karakış

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.