Denizlispor’a taze kan

DENİZLİ SPOR 03.10.2023 - 14:40, Güncelleme: 03.10.2023 - 14:45 4124+ kez okundu.
 

Denizlispor’a taze kan

DENİZLİ (İHA) - TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Denizlispor'da Nevzat Yılmaz, altyapıdan sorumlu asbaşkan olarak görevlendirildi.
Denizlispor Kulübü, yönetim kuruluna davet yoluyla yeni yönetici atadı. Kulüp Başkanı Mehmet Uz’un oluru ile iş adamı Nevzat Yılmaz, altyapıdan sorumlu asbaşkan olarak görevlendirildi. Denizlispor Kulübü’nün sosyal medyadan yaptığı duyuruda; “Kulüp Başkanımız Mehmet Uz ile görüşerek şehrin takımında görev alma arzusunu dile getiren Nevzat Yılmaz davet yoluyla yönetim kurulumuza katılarak Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan olarak görevlendirilmiştir. Nevzat Yılmaz’a hoş geldin der, yeni görevinde kendisine başarılar dileriz” denildi.
DENİZLİ (İHA) - TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Denizlispor'da Nevzat Yılmaz, altyapıdan sorumlu asbaşkan olarak görevlendirildi.

Denizlispor Kulübü, yönetim kuruluna davet yoluyla yeni yönetici atadı. Kulüp Başkanı Mehmet Uz’un oluru ile iş adamı Nevzat Yılmaz, altyapıdan sorumlu asbaşkan olarak görevlendirildi.

Denizlispor Kulübü’nün sosyal medyadan yaptığı duyuruda; “Kulüp Başkanımız Mehmet Uz ile görüşerek şehrin takımında görev alma arzusunu dile getiren Nevzat Yılmaz davet yoluyla yönetim kurulumuza katılarak Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan olarak görevlendirilmiştir. Nevzat Yılmaz’a hoş geldin der, yeni görevinde kendisine başarılar dileriz” denildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.