BU SABAH DENİZLİ!

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2018 - 10:45, Güncelleme: 10.11.2018 - 11:06 2981+ kez okundu.
 

BU SABAH DENİZLİ!

Ulu Önder Atatürk'ün aramızdan ayrılış yıl dönümünde saat 9.05'te vatandaşlar saygı duruşunda bulundu.
Yurdun dört bir yanında 10 Kasım Atatürk’ü anma törenleri yapıldı. Ulu Önder’in hayata gözlerini yumduğu saat 09.05’te Denizli'de da hayat durdu. Trafikte, sokaklarda, iş yerlerinde ve okullarda tüm vatandaşlar Ata için saygı duruşunda bulundu. Çamlık'ta çekilen bu görüntü ise izleyenleri duygulandırdı. Vatandaşlar, siren ve araç kornaları eşliğinde saygı duruşuna geçti. Bazı sürücüler de klaksonlarına basarak saygı duruşuna eşlik etti. 
Ulu Önder Atatürk'ün aramızdan ayrılış yıl dönümünde saat 9.05'te vatandaşlar saygı duruşunda bulundu.

Yurdun dört bir yanında 10 Kasım Atatürk’ü anma törenleri yapıldı. Ulu Önder’in hayata gözlerini yumduğu saat 09.05’te Denizli'de da hayat durdu. Trafikte, sokaklarda, iş yerlerinde ve okullarda tüm vatandaşlar Ata için saygı duruşunda bulundu.

Çamlık'ta çekilen bu görüntü ise izleyenleri duygulandırdı. Vatandaşlar, siren ve araç kornaları eşliğinde saygı duruşuna geçti. Bazı sürücüler de klaksonlarına basarak saygı duruşuna eşlik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.