Hamleler 100. Yıl Aşkına atıldı

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2023 - 15:42, Güncelleme: 13.11.2023 - 14:24 1624+ kez okundu.
 

Hamleler 100. Yıl Aşkına atıldı

Hamleler 100. Yıl Aşkına atıldı
DENİZLİ(İHA) – Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve 10 Kasım Atamıza Saygı Satranç Turnuvasında 270 sporcunun hamle yaptığı, 3 gün süren müsabakalar ödül töreniyle sona erdi.Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Denizli Barosunun destekleriyle düzenlenen Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve Atamıza Saygı Satranç Turnuvası, 10-12 Kasım tarihleri arasında Pamukkale Satranç Salonunda yapıldı. 4 farklı kategoride 270 sporcunun hamle yaptığı ve 3 gün süren müsabakalar, dereceye giren sporculara ödüllerinin verildiği törenle sona erdi.Dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi3 gün boyunca farklı kategorilerde heyecanlı ve zorlu müsabakalara sahne olan Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve Atamıza Saygı Satranç Turnuvası, son gün karşılaşmalarının ardından gerçekleşen ödül töreniyle tamamlandı. Turnuvada sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Denizli Baro Başkan Yardımcısı Ufuk Kök ile Baro Müdürü Özlem Çelikkol takdim etti.
Hamleler 100. Yıl Aşkına atıldı
DENİZLİ(İHA) – Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve 10 Kasım Atamıza Saygı Satranç Turnuvasında 270 sporcunun hamle yaptığı, 3 gün süren müsabakalar ödül töreniyle sona erdi.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Denizli Barosunun destekleriyle düzenlenen Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve Atamıza Saygı Satranç Turnuvası, 10-12 Kasım tarihleri arasında Pamukkale Satranç Salonunda yapıldı. 4 farklı kategoride 270 sporcunun hamle yaptığı ve 3 gün süren müsabakalar, dereceye giren sporculara ödüllerinin verildiği törenle sona erdi.

Dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi
3 gün boyunca farklı kategorilerde heyecanlı ve zorlu müsabakalara sahne olan Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve Atamıza Saygı Satranç Turnuvası, son gün karşılaşmalarının ardından gerçekleşen ödül töreniyle tamamlandı. Turnuvada sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Denizli Baro Başkan Yardımcısı Ufuk Kök ile Baro Müdürü Özlem Çelikkol takdim etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.