BU HAFTA HAVALAR NASIL OLACAK?

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2019 - 17:01, Güncelleme: 09.02.2019 - 17:01 4208+ kez okundu.
 

BU HAFTA HAVALAR NASIL OLACAK?

Pazar günü hava durumu nasıl olacak? Detaylar bu haberde.
Denizli’de Salı gününden bu yana etkili olan yağışlı ve soğuk hava bugün etkisini yitiriyor. Meteoroloji verilerine göre bölgede yarından itibaren 3 gün boyunca güneş yüzünü gösterecek. Bugün gün boyunca kapalı olacak olan hava yarından itibaren açılacak. HAVA SICAKLIĞI ARTACAK Meteoroloji verilerine göre Denizli’de yarından itibaren hava sıcaklığı 3 ila 5 derece artacak. Yarın 12 derece olacak olan hava sıcaklığı Pazartesi ve Salı günü 15 dereceye yükselecek. ÇARŞAMBA’DAN SONRA YENİDEN YAĞIŞ VAR Salı günü yeniden bulutların artmaya başlayacağı Denizli’de haftanın diğer kalan günlerinde yağmur etkili olacak. Bölgede Perşembe’den itibaren hava sıcaklığı tek hanelere düşecek.
Pazar günü hava durumu nasıl olacak? Detaylar bu haberde.

Denizli’de Salı gününden bu yana etkili olan yağışlı ve soğuk hava bugün etkisini yitiriyor. Meteoroloji verilerine göre bölgede yarından itibaren 3 gün boyunca güneş yüzünü gösterecek. Bugün gün boyunca kapalı olacak olan hava yarından itibaren açılacak.

HAVA SICAKLIĞI ARTACAK

Meteoroloji verilerine göre Denizli’de yarından itibaren hava sıcaklığı 3 ila 5 derece artacak. Yarın 12 derece olacak olan hava sıcaklığı Pazartesi ve Salı günü 15 dereceye yükselecek.

ÇARŞAMBA’DAN SONRA YENİDEN YAĞIŞ VAR

Salı günü yeniden bulutların artmaya başlayacağı Denizli’de haftanın diğer kalan günlerinde yağmur etkili olacak. Bölgede Perşembe’den itibaren hava sıcaklığı tek hanelere düşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.