BU HABERİ OKUMADAN GİTMEYİN

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2019 - 10:04, Güncelleme: 10.01.2019 - 10:04 4419+ kez okundu.
 

BU HABERİ OKUMADAN GİTMEYİN

Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'na bugün gideceklere kötü haber.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin geçtiğimiz yıl hizmete açtığı ve ilk günden beri kentteki sosyal yaşamın vazgeçilmez renklerinden biri haline gelen Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, kış mevsimiyle birlikte beyaza büründü. Bağbaşı Yaylası’nın muhteşem güzelliğine tanık olmak isteyen Denizlilier, kış manzarası ve karın keyfini doyasıya yaşamak için yaylaya akın ediyor. Bugün Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Değerli misafirlerimiz, tesisimiz bugün (10 Ocak Perşembe) şiddetli rüzgar nedeniyle kapalıdır" denildi.
Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'na bugün gideceklere kötü haber.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geçtiğimiz yıl hizmete açtığı ve ilk günden beri kentteki sosyal yaşamın vazgeçilmez renklerinden biri haline gelen Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, kış mevsimiyle birlikte beyaza büründü. Bağbaşı Yaylası’nın muhteşem güzelliğine tanık olmak isteyen Denizlilier, kış manzarası ve karın keyfini doyasıya yaşamak için yaylaya akın ediyor.

Bugün Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Değerli misafirlerimiz, tesisimiz bugün (10 Ocak Perşembe) şiddetli rüzgar nedeniyle kapalıdır" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.