BU DÜĞÜNDE ALTI OKA ALTI ŞAHİT

DENİZLİ MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2018 - 21:50, Güncelleme: 24.07.2018 - 22:43 3595+ kez okundu.
 

BU DÜĞÜNDE ALTI OKA ALTI ŞAHİT

İl Özel İdaresi 20. Dönem CHP İl Genel Meclis üyelerinden Erdoğan Yalçın'ın oğlu Çağlar Yalçın, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.
21 Temmuz Cumartesi günü Alaçatı Garden düğün salonunda gerçekleştirilen düğüne Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, CHP Milletvekilleri Teoman Sancar, Gülizar Biçer Karaca ve Kazım Arslan, eski CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik CHP İlçe Başkanları ve dönemim Ak Partili ve MHP'li il genel meclis üyeleri katıldı.  Genç çiftin nikahını Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin yaparken, nikah şehitliğini ise Gülizar Biçer Karaca, Kazım Arslan, Teoman Sancar, Bozkurt Noteri Bekir Çapar, eski Baro Başkanı Avukat Adil Demir, CHP Milletvekili adayı İlhan Özcan yaptı.  Alaçatı Garden’da düzenlenen törene Denizli'nin siyasileri ve tanınmış simaları adeta akın etti. Her siyasi partiden davetlinin katıldığı gecede Başkan Hüseyin Gürlesin ile Erdoğan Yalçın dostluğu dikkatlerden kaçmadı. Yalçın için, aynı partide olmasakta, birlikte aynı çatı altında Denizli için görev almanın kendisi için çok değerli olduğunu söyledi. Gürlesin, nikah merasiminde Yalçın'a "Neden oğlan tarafının 6 şahidi var" sorusu üzerine CHP çatısı altında uzun yıllar siyaset yapmış olan Erdoğan Yalçın'dan anlamlı bir cavep geldi. Yalçın, 6 şahidin nedenini Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda CHP logosunda yer alan ve partinin kuruluş nedenleri arasında ki Cumhuriyetçilik, Halkçılık, Milliyetçilik, Laiklik, Devletçilik, İnkılapçılık yani 'altı ok' yanıtını verdi. Bu cevap üzerine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, "Sayın Yalçın ile 5 sene aynı çatı altında siyaset yaptık. Kendisini çok iyi tanır ve saygı duyarım. İyi bir dostumdur. Neden altı şahit diye sorulduğunda böyle bir cevap geleceğini tahmin ediyordum. " sözleriyle cevap verdi.  Çok sayıda davetlinin huzurunda gerçekleştirilen düğün merasimi nikah sırasında yaşanan bu diyalog, gecenin unutulmaz anlarından biri oldu.  Denizli'de uzun yılar siyaset yapmış Ak Parti, CHP, MHP ve hatta İyi Parti'den bile katılımın olması birlik ve beraberlik adına özlenen tabloyu yaşattı. 
İl Özel İdaresi 20. Dönem CHP İl Genel Meclis üyelerinden Erdoğan Yalçın'ın oğlu Çağlar Yalçın, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

21 Temmuz Cumartesi günü Alaçatı Garden düğün salonunda gerçekleştirilen düğüne Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, CHP Milletvekilleri Teoman Sancar, Gülizar Biçer Karaca ve Kazım Arslan, eski CHP Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik CHP İlçe Başkanları ve dönemim Ak Partili ve MHP'li il genel meclis üyeleri katıldı. 

Genç çiftin nikahını Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin yaparken, nikah şehitliğini ise Gülizar Biçer Karaca, Kazım Arslan, Teoman Sancar, Bozkurt Noteri Bekir Çapar, eski Baro Başkanı Avukat Adil Demir, CHP Milletvekili adayı İlhan Özcan yaptı. 

Alaçatı Garden’da düzenlenen törene Denizli'nin siyasileri ve tanınmış simaları adeta akın etti. Her siyasi partiden davetlinin katıldığı gecede Başkan Hüseyin Gürlesin ile Erdoğan Yalçın dostluğu dikkatlerden kaçmadı. Yalçın için, aynı partide olmasakta, birlikte aynı çatı altında Denizli için görev almanın kendisi için çok değerli olduğunu söyledi. Gürlesin, nikah merasiminde Yalçın'a "Neden oğlan tarafının 6 şahidi var" sorusu üzerine CHP çatısı altında uzun yıllar siyaset yapmış olan Erdoğan Yalçın'dan anlamlı bir cavep geldi. Yalçın, 6 şahidin nedenini Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda CHP logosunda yer alan ve partinin kuruluş nedenleri arasında ki Cumhuriyetçilik, Halkçılık, Milliyetçilik, Laiklik, Devletçilik, İnkılapçılık yani 'altı ok' yanıtını verdi.

Bu cevap üzerine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, "Sayın Yalçın ile 5 sene aynı çatı altında siyaset yaptık. Kendisini çok iyi tanır ve saygı duyarım. İyi bir dostumdur. Neden altı şahit diye sorulduğunda böyle bir cevap geleceğini tahmin ediyordum. " sözleriyle cevap verdi. 

Çok sayıda davetlinin huzurunda gerçekleştirilen düğün merasimi nikah sırasında yaşanan bu diyalog, gecenin unutulmaz anlarından biri oldu. 

Denizli'de uzun yılar siyaset yapmış Ak Parti, CHP, MHP ve hatta İyi Parti'den bile katılımın olması birlik ve beraberlik adına özlenen tabloyu yaşattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.