"BU BENİM ÖYKÜM" DENİZLİ'YE GELİYOR...

DENİZLİ MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.07.2018 - 14:37, Güncelleme: 12.07.2018 - 15:01 4499+ kez okundu.
 

"BU BENİM ÖYKÜM" DENİZLİ'YE GELİYOR...

Sosyal medya üzerinde adı sıkça anılan isimler arasında yer alan Tuğçe Kandemir, Cumartesi günü Denizli'de Hangover'de sahne alacak...
Amatör olarak seslendirdiği şarkıların ardından geçtiğimiz günlerde tekli çalışma ve kliple adını duyuran Tuğçe Kandemir, kısa sürede milyonlarca kişinin kalbinde taht kurmayı başardı. Sesi ve yorumu ile milyonların günlünde taht kuran Tuğçe Kandemir, Denizli'de hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 14 Temmuz Cumartesi günü Denizli'de olacak olan Kandemir, şehrin en iyi eğlence mekanları arasında yer alan Hangover'da sahne alacak. Bu muhteşem gecede yerinizi ayırtmak için 0545 275 28 72 numaralı telefondan yerinizi ayırtın. Bilet fiyatları ise, ön rezervasyon 20 TL, kapı giriş 30 TL olarak açıklandı. Ayrıca konser için Kampus anfi park önünden saat: 23.00, 00.00, 00.30 ve 01.00 saatleri arasında ücretsiz servis hizmeti verilecek.  Tuğçe Kandemir, online video yayın platformu Youtube üzerinden yayınladığı amatör videoların ardından, Eli Türkoğlu isimli genç şarkıcının 'Bu Benim Öyküm' teklisine düet yapmıştır. Düetle birlikte şarkıya klip de çeken Tuğçe Kandemir, Youtube trend listelerini zorlamış bununla birlikte merak edilen isimler arasında yer almaya başladı. Edebiyat öğretmeni olan Tuğçe Kandemir, 'Bu Benim Öyküm' dışında, 'Açıldı Kapılar', 'Elveda', 'Sonbahar' ve Oğuzhan Uğur’un doğum gününe hitaben seslendirdiği 'İyi Ki Doğdun Angaralı' seslendirmeleri ile müzik severlerin beğenisini toplamıştır. Peki, Tuğçe Kandemir kimdir? İşte, detaylı bilgiler Doğum tarihi ve doğum yeri gibi bilgileri henüz bilinmeyen şarkıcı Tuğçe Kandemir 2018 yılında çıkardığı ve milyonlarca kişi tarafından dinlenen Bu Benim Öyküm şarkısıyla popüler olmuştur. Edebiyat öğretmeni olan Tuğçe Kandemir, 'Bu Benim Öyküm' dışında, 'Açıldı Kapılar', 'Elveda', 'Sonbahar' ve Oğuzhan Uğur’un doğum gününe hitaben seslendirdiği 'İyi Ki Doğdun Angaralı' seslendirmeleri ile müzik severlerin beğenisini toplamıştır.  
Sosyal medya üzerinde adı sıkça anılan isimler arasında yer alan Tuğçe Kandemir, Cumartesi günü Denizli'de Hangover'de sahne alacak...

Amatör olarak seslendirdiği şarkıların ardından geçtiğimiz günlerde tekli çalışma ve kliple adını duyuran Tuğçe Kandemir, kısa sürede milyonlarca kişinin kalbinde taht kurmayı başardı. Sesi ve yorumu ile milyonların günlünde taht kuran Tuğçe Kandemir, Denizli'de hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 14 Temmuz Cumartesi günü Denizli'de olacak olan Kandemir, şehrin en iyi eğlence mekanları arasında yer alan Hangover'da sahne alacak. Bu muhteşem gecede yerinizi ayırtmak için 0545 275 28 72 numaralı telefondan yerinizi ayırtın. Bilet fiyatları ise, ön rezervasyon 20 TL, kapı giriş 30 TL olarak açıklandı. Ayrıca konser için Kampus anfi park önünden saat: 23.00, 00.00, 00.30 ve 01.00 saatleri arasında ücretsiz servis hizmeti verilecek. 

Tuğçe Kandemir, online video yayın platformu Youtube üzerinden yayınladığı amatör videoların ardından, Eli Türkoğlu isimli genç şarkıcının 'Bu Benim Öyküm' teklisine düet yapmıştır. Düetle birlikte şarkıya klip de çeken Tuğçe Kandemir, Youtube trend listelerini zorlamış bununla birlikte merak edilen isimler arasında yer almaya başladı.

Edebiyat öğretmeni olan Tuğçe Kandemir, 'Bu Benim Öyküm' dışında, 'Açıldı Kapılar', 'Elveda', 'Sonbahar' ve Oğuzhan Uğur’un doğum gününe hitaben seslendirdiği 'İyi Ki Doğdun Angaralı' seslendirmeleri ile müzik severlerin beğenisini toplamıştır.

Peki, Tuğçe Kandemir kimdir? İşte, detaylı bilgiler

Doğum tarihi ve doğum yeri gibi bilgileri henüz bilinmeyen şarkıcı Tuğçe Kandemir 2018 yılında çıkardığı ve milyonlarca kişi tarafından dinlenen Bu Benim Öyküm şarkısıyla popüler olmuştur.

Edebiyat öğretmeni olan Tuğçe Kandemir, 'Bu Benim Öyküm' dışında, 'Açıldı Kapılar', 'Elveda', 'Sonbahar' ve Oğuzhan Uğur’un doğum gününe hitaben seslendirdiği 'İyi Ki Doğdun Angaralı' seslendirmeleri ile müzik severlerin beğenisini toplamıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.