BÖKE DENİZLİ'DE OLACAK...

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2018 - 01:13, Güncelleme: 27.05.2018 - 01:13 3337+ kez okundu.
 

BÖKE DENİZLİ'DE OLACAK...

Bir dönem CHP sözcüsü olarak görev yapan...
Bir dönem CHP'nin sözcüsü aynı zamanda Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan ve Fırat Kalkanı operasyonu kapsamında yaptığı açıklamalar ile eleştiri yağmuruna tutulan CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, Denizli'ye geliyor. Haziran Hareketi tarafından organize edilen söyleşiye katılacak olan Böke'ye, CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı eşlik edecek. "Çoğaltmak için buluşuyoruz" isminin verildiği söyleşiye aynı zamanda, ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş ve Müzik Sanatçısı Sevinç Eratalay katılacak.  27 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek toplantı Özdemir Düğün Salonunda saat: 13.30'da başlayacak...
Bir dönem CHP sözcüsü olarak görev yapan...

Bir dönem CHP'nin sözcüsü aynı zamanda Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapan ve Fırat Kalkanı operasyonu kapsamında yaptığı açıklamalar ile eleştiri yağmuruna tutulan CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, Denizli'ye geliyor. Haziran Hareketi tarafından organize edilen söyleşiye katılacak olan Böke'ye, CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı eşlik edecek. "Çoğaltmak için buluşuyoruz" isminin verildiği söyleşiye aynı zamanda, ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş ve Müzik Sanatçısı Sevinç Eratalay katılacak. 

27 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek toplantı Özdemir Düğün Salonunda saat: 13.30'da başlayacak...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.