Denizli’nin sesli rehberi tamamlandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2023 - 12:57, Güncelleme: 13.12.2023 - 10:24 886+ kez okundu.
 

Denizli’nin sesli rehberi tamamlandı

Denizli’nin sesli rehberi tamamlandı
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Turizm Fakültesi Dekanı ve Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serkan Bertan’ın yürütücüsü olduğu “Denizli Sesli Rehber” projesi tamamlandı.PAÜ Turizm Fakültesi Dekanı ve Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serkan Bertan’ın yürütücülüğünü yaptığı “Denizli Sesli Rehber” projesinde Denizli gastronomi haritası, yürüyerek Denizli şehir turu, somut olmayan kültürel miras haritası, müze haritası, antik kentlerin kısa/uzun tur haritaları, bisikletle Denizli şehir turu, gizli kalmış köyler haritası oluşturuldu.“Denizli Sesli Rehber” adlı projede, sürdürülebilir turizm anlayışı ile Denizli turizm potansiyelinin geliştirilmesi amaçlandı. Proje kapsamında yürüyerek/bisikletle şehir turu, somut olmayan kültürel değerler, tarihi camiler, yaşayan insan hazineleri, kervansaraylar, gizli kalmış köyler, müzeler, tarihi/antik kentler ve yapılar, mağaralar, yaylalar, kanyonlar, vadiler, şelaleler, balon/yamaç paraşütü, temalar olarak belirlendi. Denizli ili yöresel lezzetleri ise çorbalar, etli, sulu, sebzeli, zeytinyağlı yemekler, hamur işi, börekler ve ekmekler; salatalar/ yoğurtlar, turşular ve tatlılar olarak proje kapsamında ele alındı.
Denizli’nin sesli rehberi tamamlandı
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Turizm Fakültesi Dekanı ve Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serkan Bertan’ın yürütücüsü olduğu “Denizli Sesli Rehber” projesi tamamlandı.

PAÜ Turizm Fakültesi Dekanı ve Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serkan Bertan’ın yürütücülüğünü yaptığı “Denizli Sesli Rehber” projesinde Denizli gastronomi haritası, yürüyerek Denizli şehir turu, somut olmayan kültürel miras haritası, müze haritası, antik kentlerin kısa/uzun tur haritaları, bisikletle Denizli şehir turu, gizli kalmış köyler haritası oluşturuldu.

“Denizli Sesli Rehber” adlı projede, sürdürülebilir turizm anlayışı ile Denizli turizm potansiyelinin geliştirilmesi amaçlandı. Proje kapsamında yürüyerek/bisikletle şehir turu, somut olmayan kültürel değerler, tarihi camiler, yaşayan insan hazineleri, kervansaraylar, gizli kalmış köyler, müzeler, tarihi/antik kentler ve yapılar, mağaralar, yaylalar, kanyonlar, vadiler, şelaleler, balon/yamaç paraşütü, temalar olarak belirlendi. Denizli ili yöresel lezzetleri ise çorbalar, etli, sulu, sebzeli, zeytinyağlı yemekler, hamur işi, börekler ve ekmekler; salatalar/ yoğurtlar, turşular ve tatlılar olarak proje kapsamında ele alındı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.