BİR UYARIDA İTFAİYEDEN!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2018 - 19:43, Güncelleme: 24.12.2018 - 20:08 2896+ kez okundu.
 

BİR UYARIDA İTFAİYEDEN!

Denizli'de yarın beklenen kar yağışı öncesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye birimleri tarafından, "Kamuoyuna duyuru" başlığı adı altında bir açıklama yapıldı.
Meteoroloji’den alınan bilgiye göre Denizli yarın Balkanlar’dan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek. Denizli kent merkezine yarın gece karla karışık yağmur beklenirken, il genelinde kar ve karla karışık yağmur etkili olacağı duyurulmuştu.  Yarından akşam saatlerinde itibaren Denizli merkez dahil kar ve karla karışık yağmur bölgeyi etkisi altına alması bekleniyor. Bazı ilçelerde ise kar yağışı etkili olacağı gelen bilgiler arasında. Meteoroloji’den alınan bilgiye göre Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bozkurt, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Kale, Serinhisar ve Tavas’ta kar yağışına teslim olacak. Beyağaç, Buldan, Honaz, Merkezefendi, Pamukkale ve Sarayköy ilçelerinde ise karla karışık yağmurlu hava kendisini göstermesi bekleniyor. DON UYARISI VAR! Denizli genelinde kar nedeniyle özellikle trafikte sürücülerin dikkatli olmaları konusunda uyarı da geldi. Çiftçiler ise zirai don konusunda uyarıldı. Denizli kent merkezi için 2 hafta önce meteoroloji kar yağışı öngörüyordu. Ancak Denizli’nin birçok ilçesine kar yağmasına rağmen, kent merkezinde yüksek kesimler dışında kar yağışı olmamıştı.  İTFAİYE UYARDI! Meteoroloji ve uzmanlar tarafından yapılan açıklamaya Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi de eklendı. Kar yağışı ve sonrasında yaşanacak don için Denizlilileri uyaran 110 ekipleri şu açıklamayı yaptı: Güney, tavas, kale, acıpayam, serinhisar, çameli, bozkurt, çardak,buldan, çivril, güney, bekilli, çal ve babadağ ilçerimizde yarın etkili kar yağışı beklenmektedir. Etkili kar yağışı ve buzlanmalara karşı vatandaşlarımızın ve sürücülerimizin gerekli tedbirlerini almalarını dikkatli olamalarını rica ederiz.
Denizli'de yarın beklenen kar yağışı öncesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye birimleri tarafından, "Kamuoyuna duyuru" başlığı adı altında bir açıklama yapıldı.

Meteoroloji’den alınan bilgiye göre Denizli yarın Balkanlar’dan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek. Denizli kent merkezine yarın gece karla karışık yağmur beklenirken, il genelinde kar ve karla karışık yağmur etkili olacağı duyurulmuştu. 

Yarından akşam saatlerinde itibaren Denizli merkez dahil kar ve karla karışık yağmur bölgeyi etkisi altına alması bekleniyor. Bazı ilçelerde ise kar yağışı etkili olacağı gelen bilgiler arasında. Meteoroloji’den alınan bilgiye göre Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bozkurt, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Kale, Serinhisar ve Tavas’ta kar yağışına teslim olacak. Beyağaç, Buldan, Honaz, Merkezefendi, Pamukkale ve Sarayköy ilçelerinde ise karla karışık yağmurlu hava kendisini göstermesi bekleniyor.

DON UYARISI VAR!

Denizli genelinde kar nedeniyle özellikle trafikte sürücülerin dikkatli olmaları konusunda uyarı da geldi. Çiftçiler ise zirai don konusunda uyarıldı. Denizli kent merkezi için 2 hafta önce meteoroloji kar yağışı öngörüyordu. Ancak Denizli’nin birçok ilçesine kar yağmasına rağmen, kent merkezinde yüksek kesimler dışında kar yağışı olmamıştı. 

İTFAİYE UYARDI!

Meteoroloji ve uzmanlar tarafından yapılan açıklamaya Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi de eklendı. Kar yağışı ve sonrasında yaşanacak don için Denizlilileri uyaran 110 ekipleri şu açıklamayı yaptı: Güney, tavas, kale, acıpayam, serinhisar, çameli, bozkurt, çardak,buldan, çivril, güney, bekilli, çal ve babadağ ilçerimizde yarın etkili kar yağışı beklenmektedir. Etkili kar yağışı ve buzlanmalara karşı vatandaşlarımızın ve sürücülerimizin gerekli tedbirlerini almalarını dikkatli olamalarını rica ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.