BİR KONKORDATO DAHA

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2018 - 11:29, Güncelleme: 11.12.2018 - 11:29 3119+ kez okundu.
 

BİR KONKORDATO DAHA

Firmalar mahkemeye başvurarak iflas erteleme olarak da bilinen konkordato talepleriyle gündeme gelmeye devam ediyor
Firmalar mahkemeye başvurarak iflas erteleme olarak da bilinen konkordato talepleriyle gündeme gelmeye devam ediyor Denizli’de tekstil sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Modaev Tekstil konkordato ilan etti. Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi 3 ay geçici süre tanındı ve komiser ataması yapıldı. Ayrıca alacaklıların ilandan itibaren 7 günlük kesin süre içinde dilekçe ile Mahkememiz dosyasına itiraz ederek konkordato mühleti verilmesini gerektiren bir hal bulunmadığını delilleri ile birlikte ileri sürebilecekleri ve bu çerçevede Mahkemeden konkordato talebinin reddini isteyebilecekleri tebliğ edildi. Mahkeme şirkete Konkordatonun başarıya ulaşmasının mümkün olup olmadığının yakından incelenmes amacıyla 3 komiser görevlendirildi. Mahkeme, ayrıca alacaklıların ilandan tbaren 7 günlük kesin süre içinde dilekçe ile Mahkeme dosyasına itraz ederek konkordato mühlet verilmesini gerektiren bir hal bulunmadığını deliller ile birlkte ileri sürebleceklerini ve bu çerçevede mahkemeden konkordato talebinin reddinin isteyebilme hakkına sahip olduğunu duyurdu. Geçici komiser olarak icra iflas ve konkordato konusunda uzman Celalettin Karakoyunlu, Serbest Muhasebec Mali Müşavir Bülent Tezcan ve Tekstil Mühendisi görev yapacağı öğrenildi.
Firmalar mahkemeye başvurarak iflas erteleme olarak da bilinen konkordato talepleriyle gündeme gelmeye devam ediyor

Firmalar mahkemeye başvurarak iflas erteleme olarak da bilinen konkordato talepleriyle gündeme gelmeye devam ediyor

Denizli’de tekstil sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren Modaev Tekstil konkordato ilan etti. Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi 3 ay geçici süre tanındı ve komiser ataması yapıldı. Ayrıca alacaklıların ilandan itibaren 7 günlük kesin süre içinde dilekçe ile Mahkememiz dosyasına itiraz ederek konkordato mühleti verilmesini gerektiren bir hal bulunmadığını delilleri ile birlikte ileri sürebilecekleri ve bu çerçevede Mahkemeden konkordato talebinin reddini isteyebilecekleri tebliğ edildi.

Mahkeme şirkete Konkordatonun başarıya ulaşmasının mümkün olup olmadığının yakından incelenmes amacıyla 3 komiser görevlendirildi. Mahkeme, ayrıca alacaklıların ilandan tbaren 7 günlük kesin süre içinde dilekçe ile Mahkeme dosyasına itraz ederek konkordato mühlet verilmesini gerektiren bir hal bulunmadığını deliller ile birlkte ileri sürebleceklerini ve bu çerçevede mahkemeden konkordato talebinin reddinin isteyebilme hakkına sahip olduğunu duyurdu. Geçici komiser olarak icra iflas ve konkordato konusunda uzman Celalettin Karakoyunlu, Serbest Muhasebec Mali Müşavir Bülent Tezcan ve Tekstil Mühendisi görev yapacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.