Şampiyon atına ‘Buldan’ ismini verdi

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2023 - 09:56, Güncelleme: 21.11.2023 - 10:38 1397+ kez okundu.
 

Şampiyon atına ‘Buldan’ ismini verdi

Şampiyon atına ‘Buldan’ ismini verdi
2020 yılında ziyaret etiği Buldan’ı çok beğenen Alman at terbiyecisi Harst Hesterman, o yıl doğan ödüllü atına ‘Buldan’ ismini verdi.2020 yılında Buldan’ı ziyaret eden ve kentin otantik yapısına hayran kalan Alman at terbiyecisi Harst Hesterman ve eşi Maria Hesterman, 2020 yılında doğan Hannoveraner cinsi Olimpik yarış branşında yarışan ödüllü atlarına Buldan ismini koydu. Buldan’ı çok seven Hesterman çifti, Buldan’ı tekrar ziyaret ederek, Buldan ismini verdikleri atın resmini, kendilerini misafir olarak ağırlayan restoran işletmecisi Mehmet Tuğrul’a hediye etti.Buldan’ı unutamadıklarını belirten Hesterman çifti, “Buldan’dan öyle güzel anılarla ayrıldık ki, bir daha unutamadık. Alman dostlarımıza sürekli Buldan’ı anlattık. Unutamadığımız güzel Buldan’ın adını, 2020 yılında doğan atımıza verdik. Buldan ödüllere doymayan bir at. Buldan’da çok güzel bir yer. Önümüzdeki yıllarda tekrar ziyaret etmek isteriz. Gerçekten çok güzel insanları var. Buldan’da bizi sevgiyle karşılayan tüm insanlara teşekkür ederim” dedi.
Şampiyon atına ‘Buldan’ ismini verdi
2020 yılında ziyaret etiği Buldan’ı çok beğenen Alman at terbiyecisi Harst Hesterman, o yıl doğan ödüllü atına ‘Buldan’ ismini verdi.

2020 yılında Buldan’ı ziyaret eden ve kentin otantik yapısına hayran kalan Alman at terbiyecisi Harst Hesterman ve eşi Maria Hesterman, 2020 yılında doğan Hannoveraner cinsi Olimpik yarış branşında yarışan ödüllü atlarına Buldan ismini koydu. Buldan’ı çok seven Hesterman çifti, Buldan’ı tekrar ziyaret ederek, Buldan ismini verdikleri atın resmini, kendilerini misafir olarak ağırlayan restoran işletmecisi Mehmet Tuğrul’a hediye etti.

Buldan’ı unutamadıklarını belirten Hesterman çifti, “Buldan’dan öyle güzel anılarla ayrıldık ki, bir daha unutamadık. Alman dostlarımıza sürekli Buldan’ı anlattık. Unutamadığımız güzel Buldan’ın adını, 2020 yılında doğan atımıza verdik. Buldan ödüllere doymayan bir at. Buldan’da çok güzel bir yer. Önümüzdeki yıllarda tekrar ziyaret etmek isteriz. Gerçekten çok güzel insanları var. Buldan’da bizi sevgiyle karşılayan tüm insanlara teşekkür ederim” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.