BİR BAYRAM 2 FOTOĞRAF...

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2018 - 15:41, Güncelleme: 15.06.2018 - 15:49 3606+ kez okundu.
 

BİR BAYRAM 2 FOTOĞRAF...

Bayramın ilk günü üzüntü veren mesai...
Mübarek Ramazan Bayramı'nı kutladığımız bu gün, Denizli'nin Merkezefendi İlçe Belediyesi tarafından çalışmak zorunda bırakılan işçiler, görenleri şaşkına çevirdi.  Ailesi, çocukları yada torunları ile bir arada olması gereken temizlik işçisi bir kadın, elinde süpürgesi ve küreği ile sokak sokak dolaşıyordu. İnsanların temel ihtiyaçlarından biri olan ekmek üreticilerinin bile izinli olduğu bu günde, sokak temizliği ne kadar önemli olabilir ? Sizler, eşinizle-dostunuzla bayramlaşırken, sizler için sokaklarda alın teri dökmek zorunda kalan insanları her çöp attığınızda hatırlayın.  Soruyoruz... Kendimizi bu insanların ve ailelerin yerine koyup, haberi yazmakta güçlük çektik. Türk adet, örf ve gelenek- göreneklerimizde önemli yeri olan dini bayramlarımızdan birisinin, üstelik ilk gününde bu insanların çalıştırılmasındaki mantık nedir ? 
Bayramın ilk günü üzüntü veren mesai...

Mübarek Ramazan Bayramı'nı kutladığımız bu gün, Denizli'nin Merkezefendi İlçe Belediyesi tarafından çalışmak zorunda bırakılan işçiler, görenleri şaşkına çevirdi.  Ailesi, çocukları yada torunları ile bir arada olması gereken temizlik işçisi bir kadın, elinde süpürgesi ve küreği ile sokak sokak dolaşıyordu. İnsanların temel ihtiyaçlarından biri olan ekmek üreticilerinin bile izinli olduğu bu günde, sokak temizliği ne kadar önemli olabilir ? Sizler, eşinizle-dostunuzla bayramlaşırken, sizler için sokaklarda alın teri dökmek zorunda kalan insanları her çöp attığınızda hatırlayın. 

Soruyoruz... Kendimizi bu insanların ve ailelerin yerine koyup, haberi yazmakta güçlük çektik. Türk adet, örf ve gelenek- göreneklerimizde önemli yeri olan dini bayramlarımızdan birisinin, üstelik ilk gününde bu insanların çalıştırılmasındaki mantık nedir ? 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.