BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2018 - 13:46, Güncelleme: 17.12.2018 - 13:46 2814+ kez okundu.
 

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Denizlispor’da, İstanbulspor maçından geçerli olmak üzere bilet fiyatları güncellendi.
Denizlispor Yönetim Kurulunun yapmış olduğu değerlendirme sonucunda takımın İstanbulspor ile oynayacağı karşılaşmada ve bundan sonraki iç saha maçlarında geçerli olacak bilet fiyatlarında güncelleme yapılması kararı alındı. Karar aşamasında turnike geçiş ücretleri, ilgili banka komisyonları ve ligimizdeki diğer takımların bilet fiyatları göz önünde bulunduruldu. Buna göre İstanbulspor karşılaşması ve bundan sonraki iç saha maçlarında geçerli olacak bilet fiyatları şu şekildedir : VIP ve GOLD Tribünler : 100 TL B ve D Üst Tribünler      : 35 TL A Üst ve E Üst Tribünler: 25 TL A Alt ve E Alt Tribünler   : 25 TL Maraton Tribünü             : 15 TL Kale Arkası Tribünü        : 10 TL Misafir Tribünü : 10 TL
Denizlispor’da, İstanbulspor maçından geçerli olmak üzere bilet fiyatları güncellendi.

Denizlispor Yönetim Kurulunun yapmış olduğu değerlendirme sonucunda takımın İstanbulspor ile oynayacağı karşılaşmada ve bundan sonraki iç saha maçlarında geçerli olacak bilet fiyatlarında güncelleme yapılması kararı alındı. Karar aşamasında turnike geçiş ücretleri, ilgili banka komisyonları ve ligimizdeki diğer takımların bilet fiyatları göz önünde bulunduruldu. Buna göre İstanbulspor karşılaşması ve bundan sonraki iç saha maçlarında geçerli olacak bilet fiyatları şu şekildedir :

VIP ve GOLD Tribünler : 100 TL

B ve D Üst Tribünler      : 35 TL

A Üst ve E Üst Tribünler: 25 TL

A Alt ve E Alt Tribünler   : 25 TL

Maraton Tribünü             : 15 TL

Kale Arkası Tribünü        : 10 TL Misafir Tribünü : 10 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.