Bileklik deyince kadınlar için akan sular durur

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2018 - 15:02, Güncelleme: 13.12.2018 - 15:33 3654+ kez okundu.
 

Bileklik deyince kadınlar için akan sular durur

Emel Pırlanta bileklik kavramına bambaşka bir bakış açısı ve yorum getiriyor.
Mini pırlantalı Allah lahzalı ve tuğralı altın bilekliler, yıldız kabartmalarının içine gizlenmiş pırlanta taşlarının bulunduğu zarif nazarlıklı bileklikler, mavi göz boncuklu turkuaz nazarlıklı bileklikler size sıra dışı tasarımlarıyla çok farklı görünecektir kesinlikle. Yanı sıra altın ve pırlanta kalplerinin birleşerek oluşturduğu pırlanta dizeli kelebek formlu bileklikler, pırlantalı filli bileklikler, fantezi kategorisinde yer alan çiçekli modelleri ise günün her saatinde şıklık içinde takabileceğiniz tarzları oluşturuyor.   Pırlanta Bileklikler Çağdaş Yaşamın Her Yerinde Altın takmak kadar pırlanta kullanımının da çağdaşlaşan yaşam içinde yaygınlaştığını artık çok iyi biliyoruz. Pırlantalı deri bileklik modelleri, kelebek ve şans bilekliği, ipli şans, nal, Vav bileklik, yıldızlı pırlanta fantezi bileklik, anahtar, Hz Fatma’nın eli, pırlanta safir taşlı bileklik, yakut taşlı bileklikler, sonsuzluk bileklik modelleri, ipli pırlantalı ya da nazarlıklı bileklikler veya aşk oku pırlantalı bileklik çeşitleri ise kadınların günlük yaşamda büyülüyor. Zümrüt damla etrafı pırlanta kontürlü bileklik, pırlantalı nazarlıklı sonsuzluk, ipli kelebekli pırlantalı, ipli Fatıma’nın eli pırlantalı, tamamı pırlantalarla bezeli dev sonsuzluk sembolü bileklik, yıldız – yonca- kalp pırlanta efektli bileklik, helezonik eğimli pırlanta dizilimli bileklik modelleri, yakut, safir, pembe yakut detaylı bileklikler, pırlanta suyolu, aralıklı suyolu bileklik, dua yazılı plaka bileklikler, iç içe geçmeli pırlantalı halka fantezi bileklik, çift katlı bileklik modelleri, kalp detaylı, yuvarlak pırlanta detaylı ve damla detaylı pırlanta kaplı bileklik modelleri, çift balı taşlı pırlantalı bileklik modelleri şimdilerde kadınların kapış kapış satın aldığı başlıca ürünleri oluşturuyor. Yine Safir yakut taşlı bileklik ve kelepçe modelleri, kare – oval taşlı bileklikler, künye formatında plakası pırlanta kaplı bileklikler, iki ucu taşlı kelepçe, iki ucu çiçekli kelepçeler, top altın dizinli uçları yakut detaylı bileklik modelleri, pırlanta baklava taş dizinli bileklikler ise en çok satan ürünler arasında yer alıyor. Ayrıca www.emelpirlanta.com online sayfalarını ziyaret ettiğinizde aşağıdaki kategorileri bulabilirsiniz; Pırlanta suyolu bileklik Prlanta şans Fantezi; safir, yakut, zümrüt , Kelepçe, nazar bileklik modelleri      
Emel Pırlanta bileklik kavramına bambaşka bir bakış açısı ve yorum getiriyor.

Mini pırlantalı Allah lahzalı ve tuğralı altın bilekliler, yıldız kabartmalarının içine gizlenmiş pırlanta taşlarının bulunduğu zarif nazarlıklı bileklikler, mavi göz boncuklu turkuaz nazarlıklı bileklikler size sıra dışı tasarımlarıyla çok farklı görünecektir kesinlikle. Yanı sıra altın ve pırlanta kalplerinin birleşerek oluşturduğu pırlanta dizeli kelebek formlu bileklikler, pırlantalı filli bileklikler, fantezi kategorisinde yer alan çiçekli modelleri ise günün her saatinde şıklık içinde takabileceğiniz tarzları oluşturuyor.

 

Pırlanta Bileklikler Çağdaş Yaşamın Her Yerinde

Altın takmak kadar pırlanta kullanımının da çağdaşlaşan yaşam içinde yaygınlaştığını artık çok iyi biliyoruz. Pırlantalı deri bileklik modelleri, kelebek ve şans bilekliği, ipli şans, nal, Vav bileklik, yıldızlı pırlanta fantezi bileklik, anahtar, Hz Fatma’nın eli, pırlanta safir taşlı bileklik, yakut taşlı bileklikler, sonsuzluk bileklik modelleri, ipli pırlantalı ya da nazarlıklı bileklikler veya aşk oku pırlantalı bileklik çeşitleri ise kadınların günlük yaşamda büyülüyor.

Zümrüt damla etrafı pırlanta kontürlü bileklik, pırlantalı nazarlıklı sonsuzluk, ipli kelebekli pırlantalı, ipli Fatıma’nın eli pırlantalı, tamamı pırlantalarla bezeli dev sonsuzluk sembolü bileklik, yıldız – yonca- kalp pırlanta efektli bileklik, helezonik eğimli pırlanta dizilimli bileklik modelleri, yakut, safir, pembe yakut detaylı bileklikler, pırlanta suyolu, aralıklı suyolu bileklik, dua yazılı plaka bileklikler, iç içe geçmeli pırlantalı halka fantezi bileklik, çift katlı bileklik modelleri, kalp detaylı, yuvarlak pırlanta detaylı ve damla detaylı pırlanta kaplı bileklik modelleri, çift balı taşlı pırlantalı bileklik modelleri şimdilerde kadınların kapış kapış satın aldığı başlıca ürünleri oluşturuyor.

Yine Safir yakut taşlı bileklik ve kelepçe modelleri, kare – oval taşlı bileklikler, künye formatında plakası pırlanta kaplı bileklikler, iki ucu taşlı kelepçe, iki ucu çiçekli kelepçeler, top altın dizinli uçları yakut detaylı bileklik modelleri, pırlanta baklava taş dizinli bileklikler ise en çok satan ürünler arasında yer alıyor. Ayrıca www.emelpirlanta.com online sayfalarını ziyaret ettiğinizde aşağıdaki kategorileri bulabilirsiniz;

Pırlanta suyolu bileklik

Prlanta şans

Fantezi; safir, yakut, zümrüt ,

Kelepçe,

nazar bileklik modelleri

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.