Bekilli MYO’da Bilinçli Farkındalık Semineri Verildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2019 - 16:58, Güncelleme: 04.04.2019 - 16:58 2932+ kez okundu.
 

Bekilli MYO’da Bilinçli Farkındalık Semineri Verildi

PAÜ Bekilli Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen ‘Bilinçli Farkındalık Semineri’ne Kariyer Koçu Yelda Kazanoğlu konuk edildi.
Seminerde, öğrencilere hedef ve amaçlar konusunda öğrencilere bilgiler veren Kariyer Koçu Yelda Kazanoğlu, başarının tesadüfî olmadığının altını çizdi. Özellikle başarıyı yakalamış kişilerin yola çıkarken kendilerine büyük amaç belirlediği ve büyük amaçların içinde de ulaşmak istedikleri değişik hedeflerin olduğunu söyleyen Kazanoğlu, koyulan hedeflerden gerçekleşmeyenlerin olabileceğini, bu durumun kişileri amacından kopartmaması gerektiğini ifade ederek böyle bir durumda, önemli olanın yaşanan her olumsuzluktan ders alınıp yola devam edebilmek olduğunu belirtti. Özgüven, kariyer planlaması ve iş hayatında tercih edilen çalışanların niteliği hususunda çeşitli tavsiyeler ve önerilerde bulunan Yelda Kazanoğlu, seminerin son bölümünde öğrencilerin sorularının yanıtladı. Seminer sonrasında ise Yelda Kazanoğlu ‘Kelebeğim Olur musun?’ adlı kitabını öğrenciler için imzaladı.
PAÜ Bekilli Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen ‘Bilinçli Farkındalık Semineri’ne Kariyer Koçu Yelda Kazanoğlu konuk edildi.

Seminerde, öğrencilere hedef ve amaçlar konusunda öğrencilere bilgiler veren Kariyer Koçu Yelda Kazanoğlu, başarının tesadüfî olmadığının altını çizdi. Özellikle başarıyı yakalamış kişilerin yola çıkarken kendilerine büyük amaç belirlediği ve büyük amaçların içinde de ulaşmak istedikleri değişik hedeflerin olduğunu söyleyen Kazanoğlu, koyulan hedeflerden gerçekleşmeyenlerin olabileceğini, bu durumun kişileri amacından kopartmaması gerektiğini ifade ederek böyle bir durumda, önemli olanın yaşanan her olumsuzluktan ders alınıp yola devam edebilmek olduğunu belirtti.

Özgüven, kariyer planlaması ve iş hayatında tercih edilen çalışanların niteliği hususunda çeşitli tavsiyeler ve önerilerde bulunan Yelda Kazanoğlu, seminerin son bölümünde öğrencilerin sorularının yanıtladı. Seminer sonrasında ise Yelda Kazanoğlu ‘Kelebeğim Olur musun?’ adlı kitabını öğrenciler için imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.