PAMUKKALE’DE SPOR YAPMAYAN KALMAYACAK

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.03.2024 - 17:01, Güncelleme: 17.03.2024 - 18:41 1487+ kez okundu.
 

PAMUKKALE’DE SPOR YAPMAYAN KALMAYACAK

Pamukkale için projelerini arka arkaya açıklayan Ak Parti Başkan Adayı Halil Pekdemir, şimdi de yıllık spor etkinlikleri ile ilçede yapılması planlanan ücretsiz spor kurslarını açıkladı. Pekdemir’in bu projesi ile Pamukkale’de yılda 20 bin çocuk ve 10 bin kadına ücretsiz spor yapma fırsatı verilecek.
Bölgesinde seçim kampanyasını başarıyla sürdüren ve her geçen gün şansını yükselten Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Pamukkale’de yapılması planlanan ücretsiz spor kursları hakkında bilgi verdi. Pekdemir’in bu anlamda Pamukkale’de her yıl 20 bin çocuk ve 10 bin kadına hizmet verileceği konusundaki açıklamaları memnuniyet yarattı. ÜCRETSİZ SPOR KURSLARI Son açıklamalarında göreve geldikten sonraki 5 yıllık süreçte Pamukale’de Drag pisti ile birlikte bölgenin pek çok farklı alanına spor sahaları yapılacağı müjdesini veren Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir şimdi de, bölgede her yıl ücretsiz olarak açılacak Zumba, yogo, halk dansları, satranç, masa tenisi, yüzme, basketbol, voleybol, tenis, tekvando, jimnastik, plates ve benzeri birçok kursla 20 bin çocuk ve 10 bin kadına imkan sağlanacağını açıkladı. PAMUKKALE’DE SPOR YAPMAYAN KALMAYACAK Spor yapmanın insan sağlığına ve yaşamına olumlu etkilerinin herkes tarafından bilindiğini söyleyen ve göreve gelmeleri durumunda, sporun önemini ve sağlıklı yaşam tarzını teşvik etmek için büyük çaba sarf edeceğini dillendiren AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin odaklarında kendilerine fayda sağlayacak etkinlikler olmalı. Bu şekilde hem onları kötü yollara sapmalarından uzaklaştırmış ve hem de aktif ve sosyal bireyler olma yolunda yönlendirmiş olacağız. Sonuç olarak Pamukkale’nin yaşamı spor etkinlikleri ile birlikte çok daha aktif olacak” dedi.  
Pamukkale için projelerini arka arkaya açıklayan Ak Parti Başkan Adayı Halil Pekdemir, şimdi de yıllık spor etkinlikleri ile ilçede yapılması planlanan ücretsiz spor kurslarını açıkladı. Pekdemir’in bu projesi ile Pamukkale’de yılda 20 bin çocuk ve 10 bin kadına ücretsiz spor yapma fırsatı verilecek.

Bölgesinde seçim kampanyasını başarıyla sürdüren ve her geçen gün şansını yükselten Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Pamukkale’de yapılması planlanan ücretsiz spor kursları hakkında bilgi verdi. Pekdemir’in bu anlamda Pamukkale’de her yıl 20 bin çocuk ve 10 bin kadına hizmet verileceği konusundaki açıklamaları memnuniyet yarattı.

ÜCRETSİZ SPOR KURSLARI

Son açıklamalarında göreve geldikten sonraki 5 yıllık süreçte Pamukale’de Drag pisti ile birlikte bölgenin pek çok farklı alanına spor sahaları yapılacağı müjdesini veren Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir şimdi de, bölgede her yıl ücretsiz olarak açılacak Zumba, yogo, halk dansları, satranç, masa tenisi, yüzme, basketbol, voleybol, tenis, tekvando, jimnastik, plates ve benzeri birçok kursla 20 bin çocuk ve 10 bin kadına imkan sağlanacağını açıkladı.

PAMUKKALE’DE SPOR YAPMAYAN KALMAYACAK

Spor yapmanın insan sağlığına ve yaşamına olumlu etkilerinin herkes tarafından bilindiğini söyleyen ve göreve gelmeleri durumunda, sporun önemini ve sağlıklı yaşam tarzını teşvik etmek için büyük çaba sarf edeceğini dillendiren AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin odaklarında kendilerine fayda sağlayacak etkinlikler olmalı. Bu şekilde hem onları kötü yollara sapmalarından uzaklaştırmış ve hem de aktif ve sosyal bireyler olma yolunda yönlendirmiş olacağız. Sonuç olarak Pamukkale’nin yaşamı spor etkinlikleri ile birlikte çok daha aktif olacak” dedi.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.