Denizli’de ’Atatürk Diyor ki’ oratoryosu gerçekleşecek

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2023 - 18:33, Güncelleme: 07.11.2023 - 16:22 1713+ kez okundu.
 

Denizli’de ’Atatürk Diyor ki’ oratoryosu gerçekleşecek

Denizli’de ’Atatürk Diyor ki’ oratoryosu gerçekleşecek
Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu ile Merkezefendi Belediye Orkestrası, ‘Atatürk Diyor ki’ 10 Kasım Oratoryosu gerçekleştirecek.Merkezefendi Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü anma günü nedeniyle Merkezefendi Kültür Merkezi’nde bir program hazırladı. 10 Kasım 1938 günü saat 09.05’te yaşamını yitiren, Türkiye’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk anısına Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu ile Merkezefendi Belediye Orkestrası’nın birlikte hazırladığı ‘Atatürk Diyor ki’ 10 Kasım Oratoryosu, 8 Kasım Çarşamba günü saat 20.30’da başlayacak.Merkezefendi Kültür Merkezi’nde sahnelenecek 10 Kasım Oratoryosunda, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatının ve hikayelerinin anlatılacağı, Atatürk’ün önderliğinde kazanılan Cumhuriyetin Türk milletine ne gibi değerler sağladığı ele alınacak.
Denizli’de ’Atatürk Diyor ki’ oratoryosu gerçekleşecek
Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu ile Merkezefendi Belediye Orkestrası, ‘Atatürk Diyor ki’ 10 Kasım Oratoryosu gerçekleştirecek.
Merkezefendi Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü anma günü nedeniyle Merkezefendi Kültür Merkezi’nde bir program hazırladı. 10 Kasım 1938 günü saat 09.05’te yaşamını yitiren, Türkiye’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk anısına Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu ile Merkezefendi Belediye Orkestrası’nın birlikte hazırladığı ‘Atatürk Diyor ki’ 10 Kasım Oratoryosu, 8 Kasım Çarşamba günü saat 20.30’da başlayacak.
Merkezefendi Kültür Merkezi’nde sahnelenecek 10 Kasım Oratoryosunda, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatının ve hikayelerinin anlatılacağı, Atatürk’ün önderliğinde kazanılan Cumhuriyetin Türk milletine ne gibi değerler sağladığı ele alınacak.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.