BAŞKANLIK KOLTUĞU ONA EMANET

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2019 - 12:46, Güncelleme: 16.04.2019 - 13:07 4023+ kez okundu.
 

BAŞKANLIK KOLTUĞU ONA EMANET

Denizli'nin Honaz ilçesi’nde 2 Haziran’da yenilenecek belediye başkanlığı seçimine kadar başkanlık görevini, Vali Yardımcısı Turan Atlamaz sürdürecek.
31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından Denizli’de sürekli itirazların yaşandığı Honaz’da, seçimleri 8 oyla Millet İttifakı Adayı CHP’li Yüksel Kepenek kazanmıştı. Ak Parti’nin itirazlarıyla oy farkı ilçe seçim kurulu’nda 3’e, il seçim kurulu’nda ise 1’e düşmüştü. Konu YSK’ya taşındığında ise Honaz’da seçimlerin tekrarlanmasına karar verilmişti. Yüksek Seçim Kurulu 2 Haziran’da seçim yenilenmesine karar verince Honaz’da belediye başkanlığı koltuğuna 2 Haziran’a kadar Vali Yardımcısı Turan Atlamaz atandı.
Denizli'nin Honaz ilçesi’nde 2 Haziran’da yenilenecek belediye başkanlığı seçimine kadar başkanlık görevini, Vali Yardımcısı Turan Atlamaz sürdürecek.

31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından Denizli’de sürekli itirazların yaşandığı Honaz’da, seçimleri 8 oyla Millet İttifakı Adayı CHP’li Yüksel Kepenek kazanmıştı. Ak Parti’nin itirazlarıyla oy farkı ilçe seçim kurulu’nda 3’e, il seçim kurulu’nda ise 1’e düşmüştü. Konu YSK’ya taşındığında ise Honaz’da seçimlerin tekrarlanmasına karar verilmişti.

Yüksek Seçim Kurulu 2 Haziran’da seçim yenilenmesine karar verince Honaz’da belediye başkanlığı koltuğuna 2 Haziran’a kadar Vali Yardımcısı Turan Atlamaz atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.