Halil Pekdemir’den Sürpriz Röportaj

DENİZLİ SİYASET 17.02.2024 - 20:03, Güncelleme: 17.02.2024 - 20:03 2283+ kez okundu.
 

Halil Pekdemir’den Sürpriz Röportaj

Seçim çalışmalarında doğal kişiliğiyle dikkat çeken AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, sürpriz bir röportaj gerçekleştirdi. Pekdemir’in sosyal medya hesaplarından yayınladığı video kısa süre içinde viral oldu.
Cumhur İttifakı’nın samimi kişiliğiyle öne çıkan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, saha programlarının yanı sıra sosyal medyadaki çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. Son olarak samimi bir röportaj gerçekleştiren Pekdemir, hayatına dair merak edilen soruları cevapladı. Pekdemir’in sorulara verdiği kısa ve etkili cevaplar sosyal medyada büyük yankı buldu. Samimi ve keyifli bir havada gerçekleşen röportajda Halil Pekdemir’e günlük yaşamı ve iş hayatı üzerine sorular soruldu. Siyaset dışında her şeyin ele alındığı röportajın en dikkat çeken kısmı ise hayatta başarılı olmaya ilişkin tanımı oldu. Pekdemir’in bu soruya yanıtı ise “Dürüst olmak, çalışkan olmak, gayretli olmak” şeklindeydi. Başkan Adayı Halil Pekdemir, keyifli röportajında en sevdiği kişinin eşi Gülseren Pekdemir, en sevdiği yemeğin eşinin yaptığı taze fasulye ve en sevdiği hayvanın köpek olduğunu da belirtti. Kamera arkasından renkli kesitlerin de yer aldığı röportaja sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum gelirken, video kısa süre içinde viral olarak sosyal medya gündeminde kendine yer buldu. Röportajı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz: https://x.com/Halilpekdemir20/status/1758383740848623984?s=20 
Seçim çalışmalarında doğal kişiliğiyle dikkat çeken AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, sürpriz bir röportaj gerçekleştirdi. Pekdemir’in sosyal medya hesaplarından yayınladığı video kısa süre içinde viral oldu.

Cumhur İttifakı’nın samimi kişiliğiyle öne çıkan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, saha programlarının yanı sıra sosyal medyadaki çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. Son olarak samimi bir röportaj gerçekleştiren Pekdemir, hayatına dair merak edilen soruları cevapladı. Pekdemir’in sorulara verdiği kısa ve etkili cevaplar sosyal medyada büyük yankı buldu.

Samimi ve keyifli bir havada gerçekleşen röportajda Halil Pekdemir’e günlük yaşamı ve iş hayatı üzerine sorular soruldu. Siyaset dışında her şeyin ele alındığı röportajın en dikkat çeken kısmı ise hayatta başarılı olmaya ilişkin tanımı oldu. Pekdemir’in bu soruya yanıtı ise “Dürüst olmak, çalışkan olmak, gayretli olmak” şeklindeydi. Başkan Adayı Halil Pekdemir, keyifli röportajında en sevdiği kişinin eşi Gülseren Pekdemir, en sevdiği yemeğin eşinin yaptığı taze fasulye ve en sevdiği hayvanın köpek olduğunu da belirtti.

Kamera arkasından renkli kesitlerin de yer aldığı röportaja sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum gelirken, video kısa süre içinde viral olarak sosyal medya gündeminde kendine yer buldu.

Röportajı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

https://x.com/Halilpekdemir20/status/1758383740848623984?s=20 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.