BAŞKANDAN EV ZİYARETLERİ

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2019 - 14:44, Güncelleme: 09.02.2019 - 14:44 3121+ kez okundu.
 

BAŞKANDAN EV ZİYARETLERİ

Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Arslan Gündüz Mahalle ziyaretlerini ve vatandaşların taleplerini dinledikten sonra her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği  geceleri  çat kapı ev ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.
Her hafta farklı mahallelerde vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunarak hemşerilerimiz ile karşılıklı hasbihal eden Başkan Cengiz Arslan dertlere derman olmaya devam ediyor. Çameli Belediyesi olarak pek çok konuda vatandaşlarımıza hizmet ettiklerini kaydeden Başkan Cengiz Arslan en çok keyif aldığı konunun vatandaşlarımızın evlerine giderek yaptığı hasta ziyaretleri ve sohbetler olduğunun altını çizdi. Vatandaşlarımızın evlerinde sıcacık yuvalarında  ile içtiği bir bardak çayın, sohbetin kendileri için ayrı bir motivasyon kaynağı olduğunu belirten Başkan Arslan; “Acılar paylaştıkça azalır, sevinçler ise paylaştıkça çoğalır sözünden hareketle hemşerilerimizin iyi ve kötü günlerinde yanında olmaya, onlara destek olmaya devam ediyoruz. Bu Akşam Süslüler Ailesinin konuğu olduk yemeğini yedik Çünkü biz Çameli olarak kadim bir şehrin insanlarıyız ve bizlere yakışan da budur.” dedi. Çameli'nin Vazgeçilmez Kış Çorbası Arabaşının lezzetine baktı Misafirberlikleri için Süslüler Ailesine teşekkür ederim Başkan Arslan  Çameli’de kış aylarında gelenek hale gelen kalabalık ortamlarda yenilen Çameli’nin vazgeçilmez kış yemeği Olan Özel hamuru ve içerisindeki baharatları ile damaklarda ayrı bir lezzet bırakan, uzun kış gecelerinin vazgeçilmez yiyecekleri arasında yer Arabaşı yemeği ikramını da geri çevirmedi Çorbayı içen Başkan ARSLAN  Bu güzel çorbamızı Çameli’de  birlik ve beraberliğimize vesile olması ile vatandaşlarımız kışın  bir araya getiriyor dedi ZİYARET SONRASI DEĞERLENDİRME Çameli Belediye Başkani ve Başkan Adayi Cengiz Arslan Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler sonrası ve öncesi Secim koordinasyon Merkezini ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, seçim çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , “Bu akşam Ak Parti Çameli İlçe SKM ekibimiz ile bir aradayız. Teşkilatımız ile birlikte gece gündüz demeden ilk günkü aşk ile canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz edeceğiz Çameli Belediye Başkani ve Başkan Adayi Cengiz Arslan Tevazu, samimiyet ve gayret diyerek çıktığımız bu kutlu yolculuğumuz hayırlı ve uğurlu olsun           
Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Arslan Gündüz Mahalle ziyaretlerini ve vatandaşların taleplerini dinledikten sonra her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği  geceleri  çat kapı ev ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Her hafta farklı mahallelerde vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunarak hemşerilerimiz ile karşılıklı hasbihal eden Başkan Cengiz Arslan dertlere derman olmaya devam ediyor.

Çameli Belediyesi olarak pek çok konuda vatandaşlarımıza hizmet ettiklerini kaydeden Başkan Cengiz Arslan en çok keyif aldığı konunun vatandaşlarımızın evlerine giderek yaptığı hasta ziyaretleri ve sohbetler olduğunun altını çizdi.

Vatandaşlarımızın evlerinde sıcacık yuvalarında  ile içtiği bir bardak çayın, sohbetin kendileri için ayrı bir motivasyon kaynağı olduğunu belirten Başkan Arslan; “Acılar paylaştıkça azalır, sevinçler ise paylaştıkça çoğalır sözünden hareketle hemşerilerimizin iyi ve kötü günlerinde yanında olmaya, onlara destek olmaya devam ediyoruz. Bu Akşam Süslüler Ailesinin konuğu olduk yemeğini yedik Çünkü biz Çameli olarak kadim bir şehrin insanlarıyız ve bizlere yakışan da budur.” dedi.

Çameli'nin Vazgeçilmez Kış Çorbası Arabaşının lezzetine baktı

Misafirberlikleri için Süslüler Ailesine teşekkür ederim Başkan Arslan  Çameli’de kış aylarında gelenek hale gelen kalabalık ortamlarda yenilen Çameli’nin vazgeçilmez kış yemeği Olan Özel hamuru ve içerisindeki baharatları ile damaklarda ayrı bir lezzet bırakan, uzun kış gecelerinin vazgeçilmez yiyecekleri arasında yer Arabaşı yemeği ikramını da geri çevirmedi Çorbayı içen Başkan ARSLAN  Bu güzel çorbamızı Çameli’de  birlik ve beraberliğimize vesile olması ile vatandaşlarımız kışın  bir araya getiriyor dedi

ZİYARET SONRASI DEĞERLENDİRME

Çameli Belediye Başkani ve Başkan Adayi Cengiz Arslan Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler sonrası ve öncesi Secim koordinasyon Merkezini ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, seçim çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , “Bu akşam Ak Parti Çameli İlçe SKM ekibimiz ile bir aradayız. Teşkilatımız ile birlikte gece gündüz demeden ilk günkü aşk ile canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz edeceğiz

Çameli Belediye Başkani ve Başkan Adayi Cengiz Arslan Tevazu, samimiyet ve gayret diyerek çıktığımız bu kutlu yolculuğumuz hayırlı ve uğurlu olsun

  

 

 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.