Denizli’de Kültür Buluşmaları sevenlerini ağırlamayı sürdürüyor

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2024 - 16:29, Güncelleme: 15.01.2024 - 14:53 2803+ kez okundu.
 

Denizli’de Kültür Buluşmaları sevenlerini ağırlamayı sürdürüyor

Denizli’de Kültür Buluşmaları sevenlerini ağırlamayı sürdürüyor
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Buluşmalarında ‘Afet Bölgelerinde Yayıncılık’ adlı programda başarılı gazeteciler Mehmet Akif Ersoy ile Adem Metan Denizlililerle buluştu. Programa katılan Başkan Zolan da Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından deprem bölgesinde yaşadıkları tecrübeler ile Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını paylaştı.Denizli’de hayata geçirdiği fiziki yatırımların yanında sosyal ve kültürel projelere de büyük önem veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kültür Buluşmaları programında Türkiye’nin önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Büyükşehir’le Kültür Buluşmalarında bu kez sevilen gazeteciler Mehmet Akif Ersoy ve Adem Metan misafir olurken, davetliler unutulmaz bir akşam yaşadı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Program Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerler adına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ersoy ve Metan davetlilere başta savaş ve afet bölgelerinde olmak üzere yayıncılık ve gazetecilik hakkındaki bilgi, birikim ve tecrübelerini paylaştı.Başkan Zolan deprem bölgesindeki tecrübelerini paylaştıKonferansın sonunda sahneye davet edilen Başkan Zolan da, asrın felaketi olarak nitelendiren Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesinin Hatay ve İskenderun’da gerçekleştirdiği çalışmaları anlattı. Başkan Zolan, keyifli ve ufuk açıcı bir program gerçekleştiren Mehmet Akif Ersoy ve Adem Metan ikilisini tebrik ederek, Büyükşehir Belediyesinin Denizli’de hayata geçirdiği, deprem, sel, yangın gibi tüm afetleri kapsaması nedeniyle Türkiye’de ilk olacak “Denizli Afet Master Planı” hakkında bilgileri paylaştı. Konuşmanın ardından Başkan Zolan, Mehmet Akif Ersoy ve Adem Metan’a üzerinde Denizli horozu figürü bulunan kaide hediye etti.
Denizli’de Kültür Buluşmaları sevenlerini ağırlamayı sürdürüyor
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Buluşmalarında ‘Afet Bölgelerinde Yayıncılık’ adlı programda başarılı gazeteciler Mehmet Akif Ersoy ile Adem Metan Denizlililerle buluştu. Programa katılan Başkan Zolan da Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından deprem bölgesinde yaşadıkları tecrübeler ile Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını paylaştı.

Denizli’de hayata geçirdiği fiziki yatırımların yanında sosyal ve kültürel projelere de büyük önem veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kültür Buluşmaları programında Türkiye’nin önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Büyükşehir’le Kültür Buluşmalarında bu kez sevilen gazeteciler Mehmet Akif Ersoy ve Adem Metan misafir olurken, davetliler unutulmaz bir akşam yaşadı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Program Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerler adına saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ersoy ve Metan davetlilere başta savaş ve afet bölgelerinde olmak üzere yayıncılık ve gazetecilik hakkındaki bilgi, birikim ve tecrübelerini paylaştı.

Başkan Zolan deprem bölgesindeki tecrübelerini paylaştı
Konferansın sonunda sahneye davet edilen Başkan Zolan da, asrın felaketi olarak nitelendiren Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesinin Hatay ve İskenderun’da gerçekleştirdiği çalışmaları anlattı. Başkan Zolan, keyifli ve ufuk açıcı bir program gerçekleştiren Mehmet Akif Ersoy ve Adem Metan ikilisini tebrik ederek, Büyükşehir Belediyesinin Denizli’de hayata geçirdiği, deprem, sel, yangın gibi tüm afetleri kapsaması nedeniyle Türkiye’de ilk olacak “Denizli Afet Master Planı” hakkında bilgileri paylaştı. Konuşmanın ardından Başkan Zolan, Mehmet Akif Ersoy ve Adem Metan’a üzerinde Denizli horozu figürü bulunan kaide hediye etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.