BAŞKAN ZOLAN'DAN DAVET VAR...

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2018 - 12:08, Güncelleme: 12.06.2018 - 12:16 3680+ kez okundu.
 

BAŞKAN ZOLAN'DAN DAVET VAR...

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm hemşehrilerini Ramazan Bayramı'nın birinci günü saat 16:00’da 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda düzenleyecekleri geleneksel bayramlaşma programına davet etti.
  Denizli Büyükşehir Belediyesinin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar programı Pınarkent Mahallesi’ne taşındı. Pınarkent Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, davetliler, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı. İftara gelen vatandaşları tek tek selamlayan Başkan Zolan, vatandaşların ramazanını tebrik etti. Pınarkentlilerle aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bu birlik ve beraberliğin daim olmasını temenni eden Başkan Osman Zolan, “Allah’ım tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadet ve duaları kabul eylesin inşallah. Allah’ım her günümüzü güzel eylesin, Şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum" dedi. Geleneksel bayram buluşmasına davet Geleneksel bayramlaşma buluşması için Ramazan Bayramı'nın birinci günü saat 16:00’da 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda vatandaşlarla buluşacaklarını dile getiren Başkan Osman Zolan, “Tüm vatandaşlarımızı bayramlaşma programımıza bekliyorum. Gelemeyenlerin şimdiden, bayramlarını tebrik ediyorum. Büyüklerimizi ihmal etmeden, küçüklerimize sahip çıkarak, hastalarımızı ziyaret ederek, küslerin de barıştığı, herkesin kucaklaştığı bir bayram olsun inşallah” diye konuştu. Sahur sofrası Başkarcı’da kuruldu ​​​​​​​Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan sahur sofrasında ise Başkarcı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Osman Zolan burada yaptığı konuşmada ise, sahur ve iftar sofralarını her gün farklı bir mahallede kurduklarını belirterek katılan herkese teşekkür etti.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm hemşehrilerini Ramazan Bayramı'nın birinci günü saat 16:00’da 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda düzenleyecekleri geleneksel bayramlaşma programına davet etti.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar programı Pınarkent Mahallesi’ne taşındı. Pınarkent Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, davetliler, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı. İftara gelen vatandaşları tek tek selamlayan Başkan Zolan, vatandaşların ramazanını tebrik etti. Pınarkentlilerle aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bu birlik ve beraberliğin daim olmasını temenni eden Başkan Osman Zolan, “Allah’ım tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadet ve duaları kabul eylesin inşallah. Allah’ım her günümüzü güzel eylesin, Şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum" dedi.

Geleneksel bayram buluşmasına davet

Geleneksel bayramlaşma buluşması için Ramazan Bayramı'nın birinci günü saat 16:00’da 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda vatandaşlarla buluşacaklarını dile getiren Başkan Osman Zolan, “Tüm vatandaşlarımızı bayramlaşma programımıza bekliyorum. Gelemeyenlerin şimdiden, bayramlarını tebrik ediyorum. Büyüklerimizi ihmal etmeden, küçüklerimize sahip çıkarak, hastalarımızı ziyaret ederek, küslerin de barıştığı, herkesin kucaklaştığı bir bayram olsun inşallah” diye konuştu.

Sahur sofrası Başkarcı’da kuruldu

​​​​​​​Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan sahur sofrasında ise Başkarcı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Osman Zolan burada yaptığı konuşmada ise, sahur ve iftar sofralarını her gün farklı bir mahallede kurduklarını belirterek katılan herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.