Sarayköy deplasmanda kazandı

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2023 - 14:24, Güncelleme: 04.12.2023 - 14:04 1069+ kez okundu.
 

Sarayköy deplasmanda kazandı

Sarayköy deplasmanda kazandı
Bölgesel Amatör Lig 5. grup ekiplerinden Sarayköyspor, 8’inci hafta karşılaşmasında Döşemealtıspor’a konuk oldu. Sarayköyspor deplasmanda karşılaştığı Döşemenaltıspor’u 3-0 mağlup etti.Mücadeleye iyi başlayan Sarayköyspor, 25’inci dakikada 1-0 öne geçmeye başardı. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda Antalya ekibine adeta kabus yaşatan kırmızı-siyahlı ekip 53’üncü dakikada bulduğu gol ile farklı ikiye çıkardı. İkinci yarıda da oyun üstünlüğünü koruyan Sarayköyspor 81’inci dakikada bulduğu gol le maçın skorunu belirledi.Antalya ekibine 3 golle deviren kırmızı-siyahlılar maçın ardından büyük sevinç yaşadı. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte takım ve teknik heyeti tebrik etti.Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş maçın ardından, “Takımımıza güveniyoruz” dedi.Başkan Özbaş takımlarının deplasmanda çok iyi mücadele ederek önemli bir galibiyet aldığını belirtti. Alınan sonuçtan memnun olduklarını dile getiren Başkan Özbaş, "Antalya’da kıymetli bir 3 puan kazanan takımımız bizleri sevindirdi. Lig uzun bir maraton. Takımımıza güveniyoruz" dedi.
Sarayköy deplasmanda kazandı
Bölgesel Amatör Lig 5. grup ekiplerinden Sarayköyspor, 8’inci hafta karşılaşmasında Döşemealtıspor’a konuk oldu. Sarayköyspor deplasmanda karşılaştığı Döşemenaltıspor’u 3-0 mağlup etti.

Mücadeleye iyi başlayan Sarayköyspor, 25’inci dakikada 1-0 öne geçmeye başardı. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda Antalya ekibine adeta kabus yaşatan kırmızı-siyahlı ekip 53’üncü dakikada bulduğu gol ile farklı ikiye çıkardı. İkinci yarıda da oyun üstünlüğünü koruyan Sarayköyspor 81’inci dakikada bulduğu gol le maçın skorunu belirledi.

Antalya ekibine 3 golle deviren kırmızı-siyahlılar maçın ardından büyük sevinç yaşadı. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte takım ve teknik heyeti tebrik etti.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş maçın ardından, “Takımımıza güveniyoruz” dedi.
Başkan Özbaş takımlarının deplasmanda çok iyi mücadele ederek önemli bir galibiyet aldığını belirtti. Alınan sonuçtan memnun olduklarını dile getiren Başkan Özbaş, "Antalya’da kıymetli bir 3 puan kazanan takımımız bizleri sevindirdi. Lig uzun bir maraton. Takımımıza güveniyoruz" dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.