Yaşlı adam solunum cihazına bağlı halde ölü bulundu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2023 - 13:48, Güncelleme: 07.11.2023 - 09:25 1560+ kez okundu.
 

Yaşlı adam solunum cihazına bağlı halde ölü bulundu

Yaşlı adam solunum cihazına bağlı halde ölü bulundu
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde yalnız yaşayan 63 yaşındaki şahıs, evinde solunum cihazına bağlı halde ölü bulundu.Olay, Merkezefendi ilçesine bağlı Saraylar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; yalnız başına yaşayan Ali Rıza Turhan’dan (63) haber alamayan yakınları, evine gittiklerinde kendisini solunum cihazına bağlı hareketsiz halde buldu. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarın ardından adese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giden sağlık ekipleri, Turhan’ın hayatını kaybettiğini tespit etti.Cansız bedeninde her hangi bir yara ve morluk bulunmayan Turhan’ın cenazesi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Yaşlı adamın ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonucu belirleneceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yaşlı adam solunum cihazına bağlı halde ölü bulundu
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde yalnız yaşayan 63 yaşındaki şahıs, evinde solunum cihazına bağlı halde ölü bulundu.

Olay, Merkezefendi ilçesine bağlı Saraylar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; yalnız başına yaşayan Ali Rıza Turhan’dan (63) haber alamayan yakınları, evine gittiklerinde kendisini solunum cihazına bağlı hareketsiz halde buldu. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarın ardından adese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giden sağlık ekipleri, Turhan’ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Cansız bedeninde her hangi bir yara ve morluk bulunmayan Turhan’ın cenazesi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Yaşlı adamın ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonucu belirleneceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.