Başkan Osman Zolan, belediye personeliyle bayramlaştı

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2018 - 11:30, Güncelleme: 14.06.2018 - 11:59 3476+ kez okundu.
 

Başkan Osman Zolan, belediye personeliyle bayramlaştı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaşarak herkese sevdikleriyle beraber güzel bir bayram geçirmesi temennisinde bulundu.
  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı öncesinde Büyükşehir Belediyesinin merkez ve kentin değişik noktalarındaki hizmet birimlerinde personelle bayramlaştı. Başkan Osman Zolan'a, Genel Sekreter Mustafa Ünal, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Aytaç Turgut ve Ali Aydın eşlik etti. Başkan Zolan, personelin tek tek bayramını kutlayarak, herkesin sevdikleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmelerini diledi. "Bayramlar bizi biz yapan değerlerimiz içindedir" diyen Başkan Osman Zolan, "Tüm sevdiklerinizle beraber güzel bir bayram olsun inşallah. Dünya bir koşturmaca içinde, hele hele bu çağda hızlı bir tempoda yaşıyoruz. İşte bayramlarımız bir nefes alma anı. Sevdiklerimizle bir araya gelelim, onlarla sohbet edelim, yaşlıları unutmayalım, hastaları ziyaret edelim, hakkın rahmetine kavuşan ecdadımızı da mezarlarına ziyarette bulunalım" dedi. "İlk adımı atan kazançlı çıkacaktır" Hiç kimsenin kimseye dargın kalmaması gerektiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Dargınlar barışmak için ilk adımı atma noktasına yarışsın. İlk adımı atan kazançlı çıkacaktır. Aranızda seyahat edecek olanlar olacaktır. Ne olur dikkatli gidin, yavaş gidin, kurallara uyun. Bir anlık dalgınlık bir ömrü alıp götürebiliyor. Bu duygularla hepinizin bayramını kutluyorum, benden ailenize, sevdiklerinize selam götürün. Hepsinin bayramını kutluyorum. Nöbette kalacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum."
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaşarak herkese sevdikleriyle beraber güzel bir bayram geçirmesi temennisinde bulundu.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı öncesinde Büyükşehir Belediyesinin merkez ve kentin değişik noktalarındaki hizmet birimlerinde personelle bayramlaştı. Başkan Osman Zolan'a, Genel Sekreter Mustafa Ünal, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Aytaç Turgut ve Ali Aydın eşlik etti. Başkan Zolan, personelin tek tek bayramını kutlayarak, herkesin sevdikleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmelerini diledi. "Bayramlar bizi biz yapan değerlerimiz içindedir" diyen Başkan Osman Zolan, "Tüm sevdiklerinizle beraber güzel bir bayram olsun inşallah. Dünya bir koşturmaca içinde, hele hele bu çağda hızlı bir tempoda yaşıyoruz. İşte bayramlarımız bir nefes alma anı. Sevdiklerimizle bir araya gelelim, onlarla sohbet edelim, yaşlıları unutmayalım, hastaları ziyaret edelim, hakkın rahmetine kavuşan ecdadımızı da mezarlarına ziyarette bulunalım" dedi.

"İlk adımı atan kazançlı çıkacaktır"

Hiç kimsenin kimseye dargın kalmaması gerektiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Dargınlar barışmak için ilk adımı atma noktasına yarışsın. İlk adımı atan kazançlı çıkacaktır. Aranızda seyahat edecek olanlar olacaktır. Ne olur dikkatli gidin, yavaş gidin, kurallara uyun. Bir anlık dalgınlık bir ömrü alıp götürebiliyor. Bu duygularla hepinizin bayramını kutluyorum, benden ailenize, sevdiklerinize selam götürün. Hepsinin bayramını kutluyorum. Nöbette kalacak arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.