Yurt ve tesislerde görevli teknik personele eğitim verildi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2023 - 10:22, Güncelleme: 08.11.2023 - 01:39 1500+ kez okundu.
 

Yurt ve tesislerde görevli teknik personele eğitim verildi

Yurt ve tesislerde görevli teknik personele eğitim verildi
Denizli’de 12 bin 390 öğrencinin evi olan 11 öğrenci yurdu ile tüm spor tesislerinde görev yapan teknik personele kurum içi eğitim verildi.Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yurt, spor ve gençlik faaliyetleriyle geniş bir ağda çalışmalarını sürdürüyor. Her sene olduğu gibi alanlarına göre çalışan personeller kurum içi eğitimlerden geçiyor. Son olarak Fatma Yıldız Hanım Öğrenci Yurdunda teknik personel eğitimden geçti.Türkiye’nin dört bir tarafından gelerek Pamukkale Üniversitesinde eğitim gören öğrencilerden, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Denizli’deki 11 öğrenci yurdunda 12 bin 390 öğrenci kalıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait spor tesislerinde ise il ve ilçelerde bulunan spor salonlarında sabahın ilk ışıklarından geç saatlere kadar spor faaliyetleri aralıksız devam ediyor.Hizmet verdikleri her bir gencin kendilerine emanet olduğunu ve bunun sorumluluğunu taşıdıklarını belirten Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, teknik personellerden görev alanları olan gerek yurtlarda gerekse spor tesislerinde bakım onarım, iş güvenliği ve temizlik başta olmak üzere hassasiyetle hizmetleri sürdürmelerini istedi.“Her bir gencimizin sorumluluğunu taşıyoruz”Teknik personelin eğitiminde konuşan Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman; gençlik hizmetleri, spor hizmetleri ve yurt hizmetleri ile 7/24 fedakarca hizmet veren personele teşekkür ederek sözlerine başladı. Bir zincirin halkaları gibi temizlikçisinden, güvenliğine, teknisyeninden memuruna herkesin üstlendiği görev ve sorumlulukların önemine dikkat çeken İlman, öğrenci yurtlarında kalan, gençlik merkezlerinde ve spor tesislerinde hizmet alan her bir gencin devletin sıcak yuvalarında kendilerine emanet olduğunu belirtti. Standartları her gün daha yukarı taşımanın gayreti içinde olduklarını ifade eden İlman, bu sorumluluk bilinciyle sağlıklı ve güvenli bir ortamda hizmetlerin hassasiyetle sürdürülmesini istedi.
Yurt ve tesislerde görevli teknik personele eğitim verildi
Denizli’de 12 bin 390 öğrencinin evi olan 11 öğrenci yurdu ile tüm spor tesislerinde görev yapan teknik personele kurum içi eğitim verildi.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yurt, spor ve gençlik faaliyetleriyle geniş bir ağda çalışmalarını sürdürüyor. Her sene olduğu gibi alanlarına göre çalışan personeller kurum içi eğitimlerden geçiyor. Son olarak Fatma Yıldız Hanım Öğrenci Yurdunda teknik personel eğitimden geçti.

Türkiye’nin dört bir tarafından gelerek Pamukkale Üniversitesinde eğitim gören öğrencilerden, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Denizli’deki 11 öğrenci yurdunda 12 bin 390 öğrenci kalıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait spor tesislerinde ise il ve ilçelerde bulunan spor salonlarında sabahın ilk ışıklarından geç saatlere kadar spor faaliyetleri aralıksız devam ediyor.

Hizmet verdikleri her bir gencin kendilerine emanet olduğunu ve bunun sorumluluğunu taşıdıklarını belirten Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, teknik personellerden görev alanları olan gerek yurtlarda gerekse spor tesislerinde bakım onarım, iş güvenliği ve temizlik başta olmak üzere hassasiyetle hizmetleri sürdürmelerini istedi.

“Her bir gencimizin sorumluluğunu taşıyoruz”
Teknik personelin eğitiminde konuşan Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman; gençlik hizmetleri, spor hizmetleri ve yurt hizmetleri ile 7/24 fedakarca hizmet veren personele teşekkür ederek sözlerine başladı. Bir zincirin halkaları gibi temizlikçisinden, güvenliğine, teknisyeninden memuruna herkesin üstlendiği görev ve sorumlulukların önemine dikkat çeken İlman, öğrenci yurtlarında kalan, gençlik merkezlerinde ve spor tesislerinde hizmet alan her bir gencin devletin sıcak yuvalarında kendilerine emanet olduğunu belirtti. Standartları her gün daha yukarı taşımanın gayreti içinde olduklarını ifade eden İlman, bu sorumluluk bilinciyle sağlıklı ve güvenli bir ortamda hizmetlerin hassasiyetle sürdürülmesini istedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.