BAŞKAN ÖRKİ’DEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2019 - 13:03, Güncelleme: 09.04.2019 - 13:03 4023+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÖRKİ’DEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

31 Mart Yerel Seçimleri’nde halkın yüksek desteğiyle Pamukkale Belediye Başkanı olarak seçilen Avni Örki, başkanlık görevine başlamasının ardından protokol ziyaretleri düzenledi.
Başkan Örki ilk protokol ziyaretini Denizli Valisi Hasan Karahan’a gerçekleştirdi. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Karahan Örki’ye tebrik ve hayırlı olsun dileklerini iletirken, Başkan Örki Karahan’a çalışmalarında kolaylıklar diledi. Görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Valilik ziyaretinden sonra ise Başkan Örki Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Avni Örki’nin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Balcıoğlu, belediye başkanlığı görevinde kendisine başarılar diledi. Ziyaret sırasında konuşan Başkan Örki, “Birlikte Pamukkale’yi şimdi olduğundan daha güzel, daha huzurlu ve insanlarının daha mutlu olduğu bir hale kavuşturacağız” dedi. SON ZİYARET ÖZTÜRK’E Protokol ziyaretlerini sürdüren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Valisi Hasan Karahan ve Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu’nu ziyaret etmesinin ardından Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Başkanlık görevinde Başkan Örki’yi tebrik eden Öztürk, yapacağı çalışmalarda kendisine başarılar diledi. Yaklaşık 1 saat süren görüşme sonrası Öztürk Başkan Örki’ye hizmet anısı şilti hediye etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı ile son buldu.
31 Mart Yerel Seçimleri’nde halkın yüksek desteğiyle Pamukkale Belediye Başkanı olarak seçilen Avni Örki, başkanlık görevine başlamasının ardından protokol ziyaretleri düzenledi.

Başkan Örki ilk protokol ziyaretini Denizli Valisi Hasan Karahan’a gerçekleştirdi. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Karahan Örki’ye tebrik ve hayırlı olsun dileklerini iletirken, Başkan Örki Karahan’a çalışmalarında kolaylıklar diledi. Görüşme yaklaşık bir saat sürdü. Valilik ziyaretinden sonra ise Başkan Örki Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Avni Örki’nin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Balcıoğlu, belediye başkanlığı görevinde kendisine başarılar diledi. Ziyaret sırasında konuşan Başkan Örki, “Birlikte Pamukkale’yi şimdi olduğundan daha güzel, daha huzurlu ve insanlarının daha mutlu olduğu bir hale kavuşturacağız” dedi.

SON ZİYARET ÖZTÜRK’E

Protokol ziyaretlerini sürdüren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Valisi Hasan Karahan ve Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu’nu ziyaret etmesinin ardından Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Başkanlık görevinde Başkan Örki’yi tebrik eden Öztürk, yapacağı çalışmalarda kendisine başarılar diledi. Yaklaşık 1 saat süren görüşme sonrası Öztürk Başkan Örki’ye hizmet anısı şilti hediye etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.