BAŞKAN NİYAZİ VURAL SERADA İNCELEMELERDE BULUNDU

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2019 - 12:15, Güncelleme: 17.04.2019 - 12:15 4180+ kez okundu.
 

BAŞKAN NİYAZİ VURAL SERADA İNCELEMELERDE BULUNDU

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Işıklı-Yuvaköy mevkiinde Aselcan seracılık  tarafından yapılan Yayla Seracılığı işletmesinde incelemelerde bulundu.
Denizli'nin Çivril ilçesinde yayla seracılığı tüm hızıyla yaygınlaşıyor. Aselcan tarafından kapalı sistem örtü altına yapılan yayla seracılığı işletmesini Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, yerinde inceledi. Işıklı-Yuvaköy mevkiinde  20 dekar alan üzerine  kurulu olan serada geçen yıldan bu yana yurt dışına özellikle Dubai, İsrail ve Suudi Arabistan'a domates ihracatı yapılmaktadır. Bölge ikliminin  yayla seracılığına uygun olduğunu belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "ilçemizde bu seracılığın gelişmesi için her türlü proje desteğini vereceğiz. Bizler Belediye olarak sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde ilçemizde tarımın, tarımsal faaliyetlerin daha da gelişmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız." şeklinde konuştu. Daha sonra Vural, serada çalışan işçilerle hatıra fotoğrafı çektirerek domates fidanı dikti.
Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Işıklı-Yuvaköy mevkiinde Aselcan seracılık  tarafından yapılan Yayla Seracılığı işletmesinde incelemelerde bulundu.

Denizli'nin Çivril ilçesinde yayla seracılığı tüm hızıyla yaygınlaşıyor. Aselcan tarafından kapalı sistem örtü altına yapılan yayla seracılığı işletmesini Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, yerinde inceledi. Işıklı-Yuvaköy mevkiinde  20 dekar alan üzerine  kurulu olan serada geçen yıldan bu yana yurt dışına özellikle Dubai, İsrail ve Suudi Arabistan'a domates ihracatı yapılmaktadır. Bölge ikliminin  yayla seracılığına uygun olduğunu belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, "ilçemizde bu seracılığın gelişmesi için her türlü proje desteğini vereceğiz. Bizler Belediye olarak sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde ilçemizde tarımın, tarımsal faaliyetlerin daha da gelişmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız." şeklinde konuştu.

Daha sonra Vural, serada çalışan işçilerle hatıra fotoğrafı çektirerek domates fidanı dikti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.