BAŞKAN GÜVEN ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2018 - 11:57, Güncelleme: 12.10.2018 - 11:57 3281+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜVEN ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, ilçe merkezde faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Belirli dönemlerde esnaflar ile bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinleyen Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, bu kapsamda ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnafla bir araya geldi. Yaptığı konuşmada sık sık esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldiklerini belirten Güven, “Vatandaşlarımız ile ayak üstü sohbet ettik. Esnafımızı da hayırlı işler temennisinde bulunduk. Çalışmalarımızı tamamlayabilmek için  ekibimizle birlikte gece gündüz demeden  çalışıyoruz yaptığımız hizmetlerle Çivril’imizin çehresi daha da değişecek.” şeklinde konuştu. Esnaf ve vatandaş, ilçede mahalle semt gözetmeksizin ziyaret ederek, dertlerini taleplerini dinlediği için Belediye Başkanı Gürcan Güven’e teşekkür ettiler.
Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, ilçe merkezde faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Belirli dönemlerde esnaflar ile bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinleyen Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, bu kapsamda ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnafla bir araya geldi.

Yaptığı konuşmada sık sık esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldiklerini belirten Güven, “Vatandaşlarımız ile ayak üstü sohbet ettik. Esnafımızı da hayırlı işler temennisinde bulunduk. Çalışmalarımızı tamamlayabilmek için  ekibimizle birlikte gece gündüz demeden  çalışıyoruz yaptığımız hizmetlerle Çivril’imizin çehresi daha da değişecek.” şeklinde konuştu. Esnaf ve vatandaş, ilçede mahalle semt gözetmeksizin ziyaret ederek, dertlerini taleplerini dinlediği için Belediye Başkanı Gürcan Güven’e teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.