BAŞKAN GÜRLESİN’LE HALK GÜNÜ 4 MART’TA

PAMUKKALE BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2019 - 11:54, Güncelleme: 01.03.2019 - 11:54 3990+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜRLESİN’LE HALK GÜNÜ 4 MART’TA

Eğitimden sağlığa, güvenlikten sosyal belediyeciliğe her zaman öncülük eden Pamukkale Belediyesi tarafından her ayın ilk Pazartesi günü düzenlenen ve geleneksel hale gelen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” 2019 yılı Mart ayı buluşması 4 Mart 2019 Pazartesi günü gerçekleşecek.
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Aralıksız olarak her ayın ilk Pazartesi günü, vatandaşlarımızın derdine çözüm olmak amacıyla başlattığımız halk günlerimizin Mart ayı buluşmasına tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in, her ayın ilk pazartesi günü gerçekleştirdiği "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü" toplantısı 4 Mart 2019 Pazartesi günü saat 10.00’da yapılacak. “Pamukkale’de yaşamak ayrıcalıktır” sloganından hareketle ilçede geleceğe ışık tutacak projelere imza atan Pamukkale Belediyesi’nin Kurucu Başkanı Hüseyin Gürlesin, sosyal belediyecilikte de öncü olan projeleri ile de dikkat çekti. Her zaman halkın içinde olan Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her ayın ilk Pazartesi günün düzenlenen halk günlerinin de, vatandaşları birebir dinleyerek, dertlerine derman olmaya çalıştı. “İŞKUR temsilcilerinin hazır bulunduğu halk gününde, vatandaşlarımızı tek tek dinleyerek dertlerine derman olmaya gayret ediyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Halkımızın dertleriyle dertlenerek, sorunlarına çözüm bulduğumuz halk günlerimizi aralıksız sürdürmeye devam ediyoruz. Halk günlerimizde vatandaşlarımızla birebir görüşerek, sorunlarını dinliyor, çözüme kavuşması içinde gayret sarf ediyoruz. Geleneksel hale gelen halk günü toplantımızın Mart ayı toplantısı 4 Mart Pazartesi günü saat 10.00’da, YSE’de bulunan Ana hizmet binamızdaki Pamuk Kafe’de gerçekleşecek. Tüm vatandaşlarımızı halk günü toplantımıza bekliyoruz” dedi.
Eğitimden sağlığa, güvenlikten sosyal belediyeciliğe her zaman öncülük eden Pamukkale Belediyesi tarafından her ayın ilk Pazartesi günü düzenlenen ve geleneksel hale gelen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” 2019 yılı Mart ayı buluşması 4 Mart 2019 Pazartesi günü gerçekleşecek.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Aralıksız olarak her ayın ilk Pazartesi günü, vatandaşlarımızın derdine çözüm olmak amacıyla başlattığımız halk günlerimizin Mart ayı buluşmasına tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in, her ayın ilk pazartesi günü gerçekleştirdiği "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü" toplantısı 4 Mart 2019 Pazartesi günü saat 10.00’da yapılacak. “Pamukkale’de yaşamak ayrıcalıktır” sloganından hareketle ilçede geleceğe ışık tutacak projelere imza atan Pamukkale Belediyesi’nin Kurucu Başkanı Hüseyin Gürlesin, sosyal belediyecilikte de öncü olan projeleri ile de dikkat çekti. Her zaman halkın içinde olan Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her ayın ilk Pazartesi günün düzenlenen halk günlerinin de, vatandaşları birebir dinleyerek, dertlerine derman olmaya çalıştı. “İŞKUR temsilcilerinin hazır bulunduğu halk gününde, vatandaşlarımızı tek tek dinleyerek dertlerine derman olmaya gayret ediyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Halkımızın dertleriyle dertlenerek, sorunlarına çözüm bulduğumuz halk günlerimizi aralıksız sürdürmeye devam ediyoruz. Halk günlerimizde vatandaşlarımızla birebir görüşerek, sorunlarını dinliyor, çözüme kavuşması içinde gayret sarf ediyoruz. Geleneksel hale gelen halk günü toplantımızın Mart ayı toplantısı 4 Mart Pazartesi günü saat 10.00’da, YSE’de bulunan Ana hizmet binamızdaki Pamuk Kafe’de gerçekleşecek. Tüm vatandaşlarımızı halk günü toplantımıza bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.