BAŞKAN GÜRLESİN’DEN HALK GÜNÜNE DAVET

PAMUKKALE BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2018 - 10:37, Güncelleme: 01.12.2018 - 10:37 2984+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜRLESİN’DEN HALK GÜNÜNE DAVET

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel hale gelen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nün Aralık toplantısı 3 Aralık 2018 Pazartesi günü gerçekleşecek. Başkan Gürlesin, “Halkımızın derdine derman olmak adına gerçekleştirdiğimiz geleneksel halk günü buluşmamıza tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.
Pamukkale halkıyla her fırsatta bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleneksel hale gelen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nün Aralık toplantısında ilçe halkıyla Pazartesi günü bir araya gelecek. “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” adıyla yapılan ve her ayın ilk pazartesi günü gerçekleşen buluşmanın bu ayki randevusu yine Pamukkale Belediyesi YSE’de bulunan ana binasındaki Pamuk Kafe’de 3 Aralık Pazartesi günü saat 10.00’da yapılacak. “VATANDAŞLARIMIZI TEK TEK DİNLİYORUZ” Gerek mahalle buluşmaları, gerekse mahalle ziyaretleri, ev ziyaretleri ile ilçe halkıyla sık sık bir araya geldiğini söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Halk günü toplantılarımızı geleneksel hale getirdik. Geleneksel halk günlerimizde, vatandaşlarımızı belediyemizde ağırlıyoruz ve toplantımızda tek tek vatandaşlarımızı dinliyoruz. Buluşmamızda halkımızın sorunlarını dinleyip çözümü için neler yapılması gerektiğini istişare ediyoruz. Anında çözüm bulduğumuz bir çok konu var. Bizim sorumluluğumuzda olmayan konularda da vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Her halk günümüzde olduğu gibi, Başkan Yardımcılarımız, daire müdürlerimiz ve yine iş arayanlar ile işçi arayanlar arasında köprü kurmak adına toplantımızda İŞKUR yetkilileri hazır bulunacak. Tüm gayretimiz, sırtına derdini yüklenip bize gelen vatandaşımızın bu yüklerini hafifletmek için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı Pamuk Kafe’de 3 Aralık Pazartesi günü saat 10.00’da gerçekleşecek halk günümüze bekliyorum” dedi.
Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel hale gelen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nün Aralık toplantısı 3 Aralık 2018 Pazartesi günü gerçekleşecek. Başkan Gürlesin, “Halkımızın derdine derman olmak adına gerçekleştirdiğimiz geleneksel halk günü buluşmamıza tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Pamukkale halkıyla her fırsatta bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleneksel hale gelen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nün Aralık toplantısında ilçe halkıyla Pazartesi günü bir araya gelecek. “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” adıyla yapılan ve her ayın ilk pazartesi günü gerçekleşen buluşmanın bu ayki randevusu yine Pamukkale Belediyesi YSE’de bulunan ana binasındaki Pamuk Kafe’de 3 Aralık Pazartesi günü saat 10.00’da yapılacak.

“VATANDAŞLARIMIZI TEK TEK DİNLİYORUZ”

Gerek mahalle buluşmaları, gerekse mahalle ziyaretleri, ev ziyaretleri ile ilçe halkıyla sık sık bir araya geldiğini söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Halk günü toplantılarımızı geleneksel hale getirdik. Geleneksel halk günlerimizde, vatandaşlarımızı belediyemizde ağırlıyoruz ve toplantımızda tek tek vatandaşlarımızı dinliyoruz. Buluşmamızda halkımızın sorunlarını dinleyip çözümü için neler yapılması gerektiğini istişare ediyoruz. Anında çözüm bulduğumuz bir çok konu var. Bizim sorumluluğumuzda olmayan konularda da vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Her halk günümüzde olduğu gibi, Başkan Yardımcılarımız, daire müdürlerimiz ve yine iş arayanlar ile işçi arayanlar arasında köprü kurmak adına toplantımızda İŞKUR yetkilileri hazır bulunacak. Tüm gayretimiz, sırtına derdini yüklenip bize gelen vatandaşımızın bu yüklerini hafifletmek için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı Pamuk Kafe’de 3 Aralık Pazartesi günü saat 10.00’da gerçekleşecek halk günümüze bekliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.