Denizlispor, Bizati ile uzun vadeli düşünüyor

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2023 - 15:07, Güncelleme: 23.11.2023 - 14:14 1279+ kez okundu.
 

Denizlispor, Bizati ile uzun vadeli düşünüyor

Denizlispor, Bizati ile uzun vadeli düşünüyor
Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, uzun vadeli planlarla göreve geldiğini belirterek, "Denizlispor’un yeri asla bu ligler değil. Camia olarak kenetlenerek bu zor günleri geride bırakmak zorundayız" dedi.TFF 2.Lig Kırmızı Grup 15.hafta maçında Pazar günü DC Düzcespor’u konuk edecek olan Denizlispor, maçın hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesislerinde teknik direktör Özcan Bizati nezaretinde sürdürüyor. Daha önce de Denizlispor’da görev yaptığını ve doğduğu şehrin en önemli markası olan bu kulübe uzun vadeli planlarla geldiğini belirten teknik direktör Özcan Bizati, "Teklif geldiğinde, maddi konuları konuşmadan kulübümüzü daha üst liglere taşıma konusunda yönetime plan ve düşüncelerimi ilettim. Olumlu cevap alınca görevi kabul ettim. O yüzden 3 yıllık bir anlaşma yaptık. Ancak bulunduğumuz konum itibariyle ilk olarak kısa vadede yapmamız gerekenler üzerinde çalışmaya başladık. Bu da, takımımızın sahada gereken mücadeleyi verip bir an önce alt sıralardan kurtulmasını sağlamak. Bülent Ertuğrul ve ekibine takımın oluşmasında ve buralara gelmesinde verdikleri emekler dolayısıyla teşekkür ediyorum. Artık geriye bakmadan çalışmamız ve çalışmalarımızın karşılığını almamız gerekiyor" dedi.Takımdaki oyuncuların çalışma temposundan ve isteğinden memnun olduğunu ifade eden Bizati, "Önümüzde puan cetvelindeki rakiplerimizden DC Düzcespor’la oynayacağımız kritik bir maç var. Saha ve seyirci avantajını iyi şekilde kullanarak galip gelmek ve uzun süredir kazanamama stresini üzerimizden atarak çıkışa geçmek istiyoruz. İyi günde kötü günde hem takımının arkasında olan vefakar taraftarlarımızı destek vermeye davet ediyorum. Tribündeki coşku ve destek sahaya da olumlu şekilde yansıyacaktır. Denizlispor Türk futbolunun önemli camialarından biri. Bu markayı layık olduğu yerlere taşımak için çıktığımız bu yolda tüm camianın kenetlenmesine ihtiyacımız var" dedi.
Denizlispor, Bizati ile uzun vadeli düşünüyor
Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, uzun vadeli planlarla göreve geldiğini belirterek, "Denizlispor’un yeri asla bu ligler değil. Camia olarak kenetlenerek bu zor günleri geride bırakmak zorundayız" dedi.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 15.hafta maçında Pazar günü DC Düzcespor’u konuk edecek olan Denizlispor, maçın hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesislerinde teknik direktör Özcan Bizati nezaretinde sürdürüyor. Daha önce de Denizlispor’da görev yaptığını ve doğduğu şehrin en önemli markası olan bu kulübe uzun vadeli planlarla geldiğini belirten teknik direktör Özcan Bizati, "Teklif geldiğinde, maddi konuları konuşmadan kulübümüzü daha üst liglere taşıma konusunda yönetime plan ve düşüncelerimi ilettim. Olumlu cevap alınca görevi kabul ettim. O yüzden 3 yıllık bir anlaşma yaptık. Ancak bulunduğumuz konum itibariyle ilk olarak kısa vadede yapmamız gerekenler üzerinde çalışmaya başladık. Bu da, takımımızın sahada gereken mücadeleyi verip bir an önce alt sıralardan kurtulmasını sağlamak. Bülent Ertuğrul ve ekibine takımın oluşmasında ve buralara gelmesinde verdikleri emekler dolayısıyla teşekkür ediyorum. Artık geriye bakmadan çalışmamız ve çalışmalarımızın karşılığını almamız gerekiyor" dedi.

Takımdaki oyuncuların çalışma temposundan ve isteğinden memnun olduğunu ifade eden Bizati, "Önümüzde puan cetvelindeki rakiplerimizden DC Düzcespor’la oynayacağımız kritik bir maç var. Saha ve seyirci avantajını iyi şekilde kullanarak galip gelmek ve uzun süredir kazanamama stresini üzerimizden atarak çıkışa geçmek istiyoruz. İyi günde kötü günde hem takımının arkasında olan vefakar taraftarlarımızı destek vermeye davet ediyorum. Tribündeki coşku ve destek sahaya da olumlu şekilde yansıyacaktır. Denizlispor Türk futbolunun önemli camialarından biri. Bu markayı layık olduğu yerlere taşımak için çıktığımız bu yolda tüm camianın kenetlenmesine ihtiyacımız var" dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.