BAŞKAN DOĞAN İLK NİKAHINI BÖYLE KIYDI

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2019 - 10:31, Güncelleme: 06.04.2019 - 10:31 4228+ kez okundu.
 

BAŞKAN DOĞAN İLK NİKAHINI BÖYLE KIYDI

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan göreve başladıktan sonraki ilk nikâhı kıydı. Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı’nda Merve Mercan, Emirhan Çal çiftinin nikâhını kıyan Başkan Doğan, “Hayırlı olmasını diliyorum. Mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün” diyerek genç çifti tebrik etti.
31 Mart Yerel Seçimlerinde Merkezefendi Belediye Başkanı seçilen Şeniz Doğan, göreve başladığı ilk günde ilk nikâhını kıydı. Belediye Başkanı olarak Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı’nda Merve Mercan ve Emirhan Çal çiftini nikâhını kıyan Başkan Doğan genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Hayırlı ve uğurlu olsun. Mutluluklar diliyorum. Mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün. Laik Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışır, Atatürkçü, özgürlükçü, demokrasiye sahip çıkan çocuklar dünyaya getirirsiniz. Kadın bir Başkan olarak aile cüzdanını gelinimize veriyorum” dedi. “HER ZAMAN SİZİN ARKANIZDAYIZ” Gerçekleştirilen nikâh akdinden sonra Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde Denizli’yi temsil eden ve büyük bir başarı örneği göstererek namağlup şekilde Play-Off’lara kalan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’i akşam antrenmanında ziyaret eden Başkan Doğan,teknik heyeti ve oyuncuları tebrik etti. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bizler sonuna kadar sizlerin arkasındayız. Üstümüze düşeni her zaman yapacağız.Motivasyonunuz hiçbir şekilde bozulmasın. Taleplerinizi karşılamaya devam edeceğiz. Yeter ki gençlerimiz spor yapsın” dedi. Başkan Doğan, 6 Nisan Cumartesi günü saat 18.30’da oynanacak olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket-Beylikdüzü Basket maçına tüm Denizlilileri davet etti. Doğan, “Sizleri daha önce de izledik. Yarın oynayacağımız Beylikdüzü Basket maçında da tribünde olacağız. Bu maçı kazanmak için elinizden geleni yapacağınızı biliyoruz. Her zaman yanınızdayız” diyerek konuştu. Başkan Doğan, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı’dan takım hakkında bilgiler aldı. BAŞKAN DOĞAN, AVUKATLAR GÜNÜ RESEPSİYONUNA KATILDI Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 5 Nisan Avukatlar Günü vesilesiyle Denizli Barosu’nun düzenlediği resepsiyona katıldı.  Resepsiyonda bulunan avukatlar, Başkan Doğan’ı coşkuyla karşıladı. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde, Merkezefendi Belediye Başkanı olarak seçilen ve koltuğu devralan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Denizli Barosu’nda düzenlenen resepsiyona ve Av. Huriye Çoban Resim Sergisi’ne katıldı. Denizli Barosu’nun düzenlediği resepsiyonda coşkuyla karşılanan Başkan Doğan, tebrikleri kabul etti. Başkan Doğan, 5 Nisan Avukatlar Günü’nde, Belediye Başkanlık görevine başladığı için mutlu olduğunu belirtti.  
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan göreve başladıktan sonraki ilk nikâhı kıydı. Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı’nda Merve Mercan, Emirhan Çal çiftinin nikâhını kıyan Başkan Doğan, “Hayırlı olmasını diliyorum. Mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün” diyerek genç çifti tebrik etti.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Merkezefendi Belediye Başkanı seçilen Şeniz Doğan, göreve başladığı ilk günde ilk nikâhını kıydı. Belediye Başkanı olarak Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı’nda Merve Mercan ve Emirhan Çal çiftini nikâhını kıyan Başkan Doğan genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Hayırlı ve uğurlu olsun. Mutluluklar diliyorum. Mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün. Laik Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışır, Atatürkçü, özgürlükçü, demokrasiye sahip çıkan çocuklar dünyaya getirirsiniz. Kadın bir Başkan olarak aile cüzdanını gelinimize veriyorum” dedi.

“HER ZAMAN SİZİN ARKANIZDAYIZ”

Gerçekleştirilen nikâh akdinden sonra Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde Denizli’yi temsil eden ve büyük bir başarı örneği göstererek namağlup şekilde Play-Off’lara kalan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’i akşam antrenmanında ziyaret eden Başkan Doğan,teknik heyeti ve oyuncuları tebrik etti. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bizler sonuna kadar sizlerin arkasındayız. Üstümüze düşeni her zaman yapacağız.Motivasyonunuz hiçbir şekilde bozulmasın. Taleplerinizi karşılamaya devam edeceğiz. Yeter ki gençlerimiz spor yapsın” dedi. Başkan Doğan, 6 Nisan Cumartesi günü saat 18.30’da oynanacak olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket-Beylikdüzü Basket maçına tüm Denizlilileri davet etti. Doğan, “Sizleri daha önce de izledik. Yarın oynayacağımız Beylikdüzü Basket maçında da tribünde olacağız. Bu maçı kazanmak için elinizden geleni yapacağınızı biliyoruz. Her zaman yanınızdayız” diyerek konuştu. Başkan Doğan, Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı’dan takım hakkında bilgiler aldı.

BAŞKAN DOĞAN, AVUKATLAR GÜNÜ RESEPSİYONUNA KATILDI

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 5 Nisan Avukatlar Günü vesilesiyle Denizli Barosu’nun düzenlediği resepsiyona katıldı.  Resepsiyonda bulunan avukatlar, Başkan Doğan’ı coşkuyla karşıladı. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde, Merkezefendi Belediye Başkanı olarak seçilen ve koltuğu devralan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Denizli Barosu’nda düzenlenen resepsiyona ve Av. Huriye Çoban Resim Sergisi’ne katıldı. Denizli Barosu’nun düzenlediği resepsiyonda coşkuyla karşılanan Başkan Doğan, tebrikleri kabul etti. Başkan Doğan, 5 Nisan Avukatlar Günü’nde, Belediye Başkanlık görevine başladığı için mutlu olduğunu belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.