Seçmen istedi, Pekdemir söz verdi!

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.03.2024 - 11:38, Güncelleme: 07.03.2024 - 11:38 1962 kez okundu.
 

Seçmen istedi, Pekdemir söz verdi!

Ak Partili Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçmenden gelen yoğun talep üzerine, Pamukkale’de geçtiğimiz dönem ara verilen ücretsiz çöp poşeti dağıtımının tekrar başlayacağını müjdeledi.
HABER MERKEZİ Pamukkale Belediyesi Ak Partili Gürlesin döneminde ilçe sakinlerine evsel atıklar ve geri dönüşüm atıkları için siyah ve mavi poşet dağıtıyordu. Poşet dağıtımı yaşanan pandemi süreci nedeniyle sonlandırılmıştı. Pekdemir’in sahada en çok karşılaştığı taleplerin ilk sırasına oturdu. Vatandaş istedi, Halil Pekdemir söz verdi. Yeni dönemde en kısa zamanda ilçedeki tüm konutlara mavi ve siyah poşet dağıtımı yeniden başlayacak. “VATANDAŞLARIMIZIN İSTEĞİ ÖNCELİKLİ” Seçim çalışmaları kapsamında Pamukkale’nin mahallelerini tek tek gezen ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek, mantıklı ve makul tüm sorunların çözümü anlamında söz veren Ak Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, “Vatandaşlarımızın hiç kuşkusu olmasın. Çevre temizliği ve duyarlılığı anlamında da önemli bir konu. Benim dönemimde çöp poşeti dağıtımı kesinlikle yapılacak. Pamukkaleli vatandaşlarımıza bunun sözünü veriyorum” diye konuştu.  
Ak Partili Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçmenden gelen yoğun talep üzerine, Pamukkale’de geçtiğimiz dönem ara verilen ücretsiz çöp poşeti dağıtımının tekrar başlayacağını müjdeledi.

HABER MERKEZİ

Pamukkale Belediyesi Ak Partili Gürlesin döneminde ilçe sakinlerine evsel atıklar ve geri dönüşüm atıkları için siyah ve mavi poşet dağıtıyordu. Poşet dağıtımı yaşanan pandemi süreci nedeniyle sonlandırılmıştı. Pekdemir’in sahada en çok karşılaştığı taleplerin ilk sırasına oturdu. Vatandaş istedi, Halil Pekdemir söz verdi. Yeni dönemde en kısa zamanda ilçedeki tüm konutlara mavi ve siyah poşet dağıtımı yeniden başlayacak.

“VATANDAŞLARIMIZIN İSTEĞİ ÖNCELİKLİ”

Seçim çalışmaları kapsamında Pamukkale’nin mahallelerini tek tek gezen ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek, mantıklı ve makul tüm sorunların çözümü anlamında söz veren Ak Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, “Vatandaşlarımızın hiç kuşkusu olmasın. Çevre temizliği ve duyarlılığı anlamında da önemli bir konu. Benim dönemimde çöp poşeti dağıtımı kesinlikle yapılacak. Pamukkaleli vatandaşlarımıza bunun sözünü veriyorum” diye konuştu.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.