Bağımlılıkla Mücadele eylem Planı Ödülleri verildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2019 - 13:34, Güncelleme: 17.01.2019 - 13:34 3915+ kez okundu.
 

Bağımlılıkla Mücadele eylem Planı Ödülleri verildi

Çameli Kaymakamlığı Bağımlılıkla Mücadele eylem planı 2018/2019 Eğitim ve Öğretim Yılı 1.ödül töreni gerçekleşti
Hayri Dev Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen törene Çameli Kaymakamı İsmail Alsancak, Uşak İli Ulubey Kaymakamı ve Eski Çameli Kaymakamı Onur Özaydın,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ,İlçe Protokol Üyeleri ,öğrenciler ve veliler katıldı. Program Saygı Duruşu ve İSTİKLAL Marşının okunması ile başladı öğrencilerin  zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerini sağlamak ve farkındalık oluşturmak amacıyla Yarışma düzenlenen  Bağımlılıkla Mücadele  konulu  yarışma kapsamında İlçe Genelinde ilkokul-ortaokul-Lise öğrencileri arasında  resim, şiir ve kompozisyon  dalında Öğrencilerin ödüllerini Uşak İli Ulubey Kaymakamı ve Eski Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Kaymakamı İsmail Alsancak Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan takdim etti. Ödül Törenin şiir ve kompozisyon yarışmasında 1.olan eserlerin okunmasıyla program sona erdi 
Çameli Kaymakamlığı Bağımlılıkla Mücadele eylem planı 2018/2019 Eğitim ve Öğretim Yılı 1.ödül töreni gerçekleşti

Hayri Dev Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen törene Çameli Kaymakamı İsmail Alsancak, Uşak İli Ulubey Kaymakamı ve Eski Çameli Kaymakamı Onur Özaydın,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ,İlçe Protokol Üyeleri ,öğrenciler ve veliler katıldı.

Program Saygı Duruşu ve İSTİKLAL Marşının okunması ile başladı öğrencilerin  zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerini sağlamak ve farkındalık oluşturmak amacıyla Yarışma düzenlenen  Bağımlılıkla Mücadele  konulu  yarışma kapsamında İlçe Genelinde ilkokul-ortaokul-Lise öğrencileri arasında  resim, şiir ve kompozisyon  dalında Öğrencilerin ödüllerini Uşak İli Ulubey Kaymakamı ve Eski Çameli Kaymakamı Onur Özaydın, Çameli Kaymakamı İsmail Alsancak Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan takdim etti. Ödül Törenin şiir ve kompozisyon yarışmasında 1.olan eserlerin okunmasıyla program sona erdi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.