BAĞBAŞI YAYLASINDA KAR KEYFİ BAŞLADI

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2018 - 15:28, Güncelleme: 06.12.2018 - 15:28 3322+ kez okundu.
 

BAĞBAŞI YAYLASINDA KAR KEYFİ BAŞLADI

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini gösteriyor Bağbaşı Yaylası'na teleferikle çıkan vatandaşlar, beyaz örtüyle kaplanan bölgede kar keyfi yaşadı
DENİZLİ (AA) - Denizli'deki Bağbaşı Yaylası'na çıkan vatandaşlar karın tadını çıkardı. Kentte dünden bu yana etkisini gösteren sağanak, yüksek kesimlerde kara dönüştü. Şehrin kuş bakışı izlenebildiği bin 500 metre yükseklikteki Bağbaşı Yaylası da beyaza büründü. Yaylaya teleferikle ulaşanlar doğal güzelliklerin hakim olduğu bölgede karın keyfini çıkardı, bol bol fotoğraf çektirdi.  Kar üzerinde yürüyenler doğayla iç içe bir gün geçirdi.   Fotoğraf sanatçısı Emrah Boytekin, yaylaya kar yağdığı haberini alır almaz ekipmanlarını toparlayarak yola çıktığını söyleyerek, "Burada manzara harika. Aşağıda yağmur burada kar var. İnanılmaz fotoğraflar çıkıyor. Herkesi buraya bekliyorum." dedi  Selami Akdağ da yılın ilk kar keyfini yaylada yaşadığı için kendisinin çok mutlu olduğunu söyledi.  İzmir'den gelen Ayşen Dağ da akrabalarını ziyaret için geldiği kentte kar sürpriziyle karşılaştığını ve yaylada keyifli anlar yaşadığını dile getirdi. Denizli-Muğla kara yolu Cankurtaran mevkisi de beyaza büründü. Trafik ekipleri kar yağışının etkili olduğu bölgede sürücüleri uyarılarda bulundu. Öte yandan Tavas, Beyağaç ve Çameli gibi yüksek rakımlı ilçelerde kar yağışının etkisini göstermeye başladığı öğrenildi. 
Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini gösteriyor Bağbaşı Yaylası'na teleferikle çıkan vatandaşlar, beyaz örtüyle kaplanan bölgede kar keyfi yaşadı

DENİZLİ (AA) - Denizli'deki Bağbaşı Yaylası'na çıkan vatandaşlar karın tadını çıkardı.

Kentte dünden bu yana etkisini gösteren sağanak, yüksek kesimlerde kara dönüştü. Şehrin kuş bakışı izlenebildiği bin 500 metre yükseklikteki Bağbaşı Yaylası da beyaza büründü.

Yaylaya teleferikle ulaşanlar doğal güzelliklerin hakim olduğu bölgede karın keyfini çıkardı, bol bol fotoğraf çektirdi. 

Kar üzerinde yürüyenler doğayla iç içe bir gün geçirdi.  

Fotoğraf sanatçısı Emrah Boytekin, yaylaya kar yağdığı haberini alır almaz ekipmanlarını toparlayarak yola çıktığını söyleyerek, "Burada manzara harika. Aşağıda yağmur burada kar var. İnanılmaz fotoğraflar çıkıyor. Herkesi buraya bekliyorum." dedi 

Selami Akdağ da yılın ilk kar keyfini yaylada yaşadığı için kendisinin çok mutlu olduğunu söyledi. 

İzmir'den gelen Ayşen Dağ da akrabalarını ziyaret için geldiği kentte kar sürpriziyle karşılaştığını ve yaylada keyifli anlar yaşadığını dile getirdi.

Denizli-Muğla kara yolu Cankurtaran mevkisi de beyaza büründü. Trafik ekipleri kar yağışının etkili olduğu bölgede sürücüleri uyarılarda bulundu.

Öte yandan Tavas, Beyağaç ve Çameli gibi yüksek rakımlı ilçelerde kar yağışının etkisini göstermeye başladığı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.