AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA BOY GÖSTERECEK

PAMUKKALE BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.09.2018 - 15:03, Güncelleme: 10.09.2018 - 15:03 4259+ kez okundu.
 

AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA BOY GÖSTERECEK

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımında oynayan genç Avrupa yolcusu
Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nün Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nda forma giyen ve A Bayanlar Milli Takım’a seçilen Meryem Tan, İtalya’nın Udine kentinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’na gidiyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Hem ilçemizin hem de şehrimizin başarılı sporcularından olan Meryem Tan, milli takıma seçilerek, bizleri bir kez daha gururlandırmıştı. Tan, milli takımımızla birlikte ülkemizi temsil etmek üzere İtalya’ya şampiyonaya gidiyor. Hem kendisine hem de milli takımımıza başarılar diliyorum” dedi. Pamukkale Belediyesi tarafından 2015 yılında kurulan Pamukkale Belediyesi Spor Kulübü oyuncusu Meryem Tan, bir kez daha milli takıma gitti. Başarılı sporcu geçtiğimiz Temmuz ayında, milli takım kampına davet edilmiş ve İtalya’da ki Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına katılmıştı. 3 sezondur Tekerlekli Sandalye Basketbol A Ligi’nde mücadele eden Pamukkale Belediyespor’un kadrosunda bulunan başarılı sporcu 17 sporcu arasında yer alarak, hem Pamukkale hem de Denizli adına gurur kaynağı olmaya devam ediyor. 12-16 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Udine şehrinde yapılacak olan Tekerlekli Sandalye B Division Avrupa Şampiyonası’nda yer alacak olan Tekerlekli Sandalye Basketbol A Bayanlar Milli Takımı ülkemizi temsil edecek. BAŞKAN GÜRLESİN, “GENÇLERİMİZİN BAŞARISI BİZLERİ GURURLANDIRIYOR” Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Avrupa Şampiyonası’na katılarak ülkemizi İtalya’da temsil edecek olan Tekerlekli Sandalye Basketbol A Bayanlar Milli Takım oyuncularına başarılar dileyerek, “Milli Takım’da Pamukkale Belediyesi Spor Kulübü oyuncularından birinin de olması bizleri ayrıca mutlu ediyor” dedi. “Pamukkale Belediyesi olarak sporun ve sporcunun daima yanındayız” diyen Başkan Gürlesin, “Özellikle de gençlerimizin spor alanında başarılı sonuçlar elde etmesi daha gurur verici. Pamukkale Belediyesi olarak, spor kulübümüz bünyesinde kurduğumuz Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın engelli vatandaşlarımıza umut verdiğini, güç verdiğini görüyoruz. Bu da ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Bu anlamda da ayrıca gururluyuz. Sporcumuz Meryem Tan, takımımızla çalışmaya başladığından bu yana başarı grafiğini yükseltmeye devam ediyor. Kendisinin başarılarının devamını diliyorum. Hedefimiz milli takıma giden sporcu sayımızı artırmak olacak” dedi. Pamukkale Belediyesi Spor Kulübü oyuncusu Meryem Tan, 3-11 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul’da Tekerlekli Sandalye Basketbol A Bayanlar Milli Takım Kampı’na katıldı. Başarılı sporcu, Milli Takım ile birlikte 12-16 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Udine şehrinde yapılacak olan, Tekerlekli Sandalye B Division Avrupa Şampiyonası’nda boy gösterecek.
Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımında oynayan genç Avrupa yolcusu

Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nün Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nda forma giyen ve A Bayanlar Milli Takım’a seçilen Meryem Tan, İtalya’nın Udine kentinde yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’na gidiyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Hem ilçemizin hem de şehrimizin başarılı sporcularından olan Meryem Tan, milli takıma seçilerek, bizleri bir kez daha gururlandırmıştı. Tan, milli takımımızla birlikte ülkemizi temsil etmek üzere İtalya’ya şampiyonaya gidiyor. Hem kendisine hem de milli takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Pamukkale Belediyesi tarafından 2015 yılında kurulan Pamukkale Belediyesi Spor Kulübü oyuncusu Meryem Tan, bir kez daha milli takıma gitti. Başarılı sporcu geçtiğimiz Temmuz ayında, milli takım kampına davet edilmiş ve İtalya’da ki Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına katılmıştı. 3 sezondur Tekerlekli Sandalye Basketbol A Ligi’nde mücadele eden Pamukkale Belediyespor’un kadrosunda bulunan başarılı sporcu 17 sporcu arasında yer alarak, hem Pamukkale hem de Denizli adına gurur kaynağı olmaya devam ediyor. 12-16 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Udine şehrinde yapılacak olan Tekerlekli Sandalye B Division Avrupa Şampiyonası’nda yer alacak olan Tekerlekli Sandalye Basketbol A Bayanlar Milli Takımı ülkemizi temsil edecek.

BAŞKAN GÜRLESİN, “GENÇLERİMİZİN BAŞARISI BİZLERİ GURURLANDIRIYOR”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Avrupa Şampiyonası’na katılarak ülkemizi İtalya’da temsil edecek olan Tekerlekli Sandalye Basketbol A Bayanlar Milli Takım oyuncularına başarılar dileyerek, “Milli Takım’da Pamukkale Belediyesi Spor Kulübü oyuncularından birinin de olması bizleri ayrıca mutlu ediyor” dedi. “Pamukkale Belediyesi olarak sporun ve sporcunun daima yanındayız” diyen Başkan Gürlesin, “Özellikle de gençlerimizin spor alanında başarılı sonuçlar elde etmesi daha gurur verici. Pamukkale Belediyesi olarak, spor kulübümüz bünyesinde kurduğumuz Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın engelli vatandaşlarımıza umut verdiğini, güç verdiğini görüyoruz. Bu da ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Bu anlamda da ayrıca gururluyuz. Sporcumuz Meryem Tan, takımımızla çalışmaya başladığından bu yana başarı grafiğini yükseltmeye devam ediyor. Kendisinin başarılarının devamını diliyorum. Hedefimiz milli takıma giden sporcu sayımızı artırmak olacak” dedi. Pamukkale Belediyesi Spor Kulübü oyuncusu Meryem Tan, 3-11 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul’da Tekerlekli Sandalye Basketbol A Bayanlar Milli Takım Kampı’na katıldı. Başarılı sporcu, Milli Takım ile birlikte 12-16 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Udine şehrinde yapılacak olan, Tekerlekli Sandalye B Division Avrupa Şampiyonası’nda boy gösterecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.