Kafede oturan husumetlisine bıçakla saldırdı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2024 - 16:53, Güncelleme: 30.01.2024 - 16:40 4957+ kez okundu.
 

Kafede oturan husumetlisine bıçakla saldırdı

Kafede oturan husumetlisine bıçakla saldırdı
Denizli’de kafede arkadaşlarıyla oturduğu esnada husumetlisinin bıçaklı saldırısına uğrayan genç yaralandı.Olay, Merkezefendi ilçesi Altıntop Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre M.Ö., U.A.’nın bir kafede oturduğunu fark ederek yanına gitti. Yanında bulunan bıçakla bir anda U.A.’ya saldıran M.Ö., ardından olay yerinden koşarak uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, U.A.’ya olay yerinde ilk müdahalede bulunduktan sonra ambulansla hastaneye sevk etti. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından kimliği ve eşkali tespit edilen M.Ö.’yü yakalamak için çalışma başlatıldı. Elinden yaralanan ve hastaneye götürülen U.A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Öte yandan, iki şahsın da 18 yaşından küçük oldukları belirtilirken M.Ö. ile U.A.’nın aralarında öncesine dayanan husumet olduğu öğrenildi.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kafede oturan husumetlisine bıçakla saldırdı
Denizli’de kafede arkadaşlarıyla oturduğu esnada husumetlisinin bıçaklı saldırısına uğrayan genç yaralandı.
Olay, Merkezefendi ilçesi Altıntop Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre M.Ö., U.A.’nın bir kafede oturduğunu fark ederek yanına gitti. Yanında bulunan bıçakla bir anda U.A.’ya saldıran M.Ö., ardından olay yerinden koşarak uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, U.A.’ya olay yerinde ilk müdahalede bulunduktan sonra ambulansla hastaneye sevk etti. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından kimliği ve eşkali tespit edilen M.Ö.’yü yakalamak için çalışma başlatıldı. Elinden yaralanan ve hastaneye götürülen U.A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan, iki şahsın da 18 yaşından küçük oldukları belirtilirken M.Ö. ile U.A.’nın aralarında öncesine dayanan husumet olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.