ARTIK KİMSEYE ZARAR VEREMEYECEKLER

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2018 - 10:01, Güncelleme: 12.11.2018 - 10:01 3213+ kez okundu.
 

ARTIK KİMSEYE ZARAR VEREMEYECEKLER

Son zamanlarda Denizli'de bu tip olayların artması üzerine...
Denizli’de çoğunlukta yaşlı ve ileçelerde yaşayan insanları önceden belirleyip kendilerini polis, jandarma, savcı olarak tanıtıp dolandıran şebekeyi takibe alan Jandarma, dolandırıcılık olaylarına karışan 7 kişiyi tutuklayarak cezaevine gönderdi. Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; Denizli’de özellikle yaşlı insanları hedef seçerek telefonla kendilerini, polis,jandarma, savcı olarak tanıtıp dolandırıcıların zanlıların peşine düştü. Son olarak Jandarma, Bekilli ilçesinde kendilerini telefonda sivil polis olarak tanıtarak yaşlı bir bayanın dolandıran şahısları mercek altına aldı. Yapılan incelemeler sonrası zanlıları tespit eden jandarma, bir kişiyi olayda kullandıkları araçla şehir merkezinde yakalarken, diğer 2 zanlı ise Sarayköy’de saklandıkları bağ evinde gözaltına aldı. Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri son 3 ay içinde Güney, Buldan, Sarayköy, Acıpayam ve Honaz İlçelerinde telefonla yaşlı vatandaşları dolandıran 7 kişiyi yakalayarak yine telefonla dolandırıcılık olayı ile ilgili 5 olayı aydınlatmayı başardı. Olayla ilgili yakalanan 7 zanlı çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine  gönderildi.
Son zamanlarda Denizli'de bu tip olayların artması üzerine...

Denizli’de çoğunlukta yaşlı ve ileçelerde yaşayan insanları önceden belirleyip kendilerini polis, jandarma, savcı olarak tanıtıp dolandıran şebekeyi takibe alan Jandarma, dolandırıcılık olaylarına karışan 7 kişiyi tutuklayarak cezaevine gönderdi.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; Denizli’de özellikle yaşlı insanları hedef seçerek telefonla kendilerini, polis,jandarma, savcı olarak tanıtıp dolandırıcıların zanlıların peşine düştü. Son olarak Jandarma, Bekilli ilçesinde kendilerini telefonda sivil polis olarak tanıtarak yaşlı bir bayanın dolandıran şahısları mercek altına aldı. Yapılan incelemeler sonrası zanlıları tespit eden jandarma, bir kişiyi olayda kullandıkları araçla şehir merkezinde yakalarken, diğer 2 zanlı ise Sarayköy’de saklandıkları bağ evinde gözaltına aldı. Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri son 3 ay içinde Güney, Buldan, Sarayköy, Acıpayam ve Honaz İlçelerinde telefonla yaşlı vatandaşları dolandıran 7 kişiyi yakalayarak yine telefonla dolandırıcılık olayı ile ilgili 5 olayı aydınlatmayı başardı. Olayla ilgili yakalanan 7 zanlı çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine  gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.