ARTIK DENİZLİSPOR'DA!

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2018 - 21:54, Güncelleme: 04.07.2018 - 22:04 4022+ kez okundu.
 

ARTIK DENİZLİSPOR'DA!

Denizlispor 1 futbolcuyu renklerine bağladı.
Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor, geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği’nde kiralık olarak oynayan Abdülkerim Bardakçı ile 1 yıllığına kiralık olarak sözleşme imzaladı.  Geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği'nde kiralık olarak forma giyen stoper Abdülkerim Bardakçı ve kulübü Konyaspor ile görüşen Denzilispor, Bardakçı’yı renklerine bağladı. Yeşil-siyahlılar, Bardakçı ile 1 yıllık kiralık olarak transferi konusunda anlaşma sağladı. 
Denizlispor 1 futbolcuyu renklerine bağladı.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor, geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği’nde kiralık olarak oynayan Abdülkerim Bardakçı ile 1 yıllığına kiralık olarak sözleşme imzaladı. 
Geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği'nde kiralık olarak forma giyen stoper Abdülkerim Bardakçı ve kulübü Konyaspor ile görüşen Denzilispor, Bardakçı’yı renklerine bağladı. Yeşil-siyahlılar, Bardakçı ile 1 yıllık kiralık olarak transferi konusunda anlaşma sağladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.